Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Грудня, 2020 р., 16:39
Із 8 до 24 січня 2021 року  в Україні діятимуть посилені карантинні карантинні обмеження. Відповідну постанову уряд ухвалив на своєму засіданні. "Це робиться для того, щоб не допустити розгорання нової  потужної хвилі захворюванності, щоб розірвати ланцюг інфікування, який може сформуватися впродовж свят" - наголосив прем`єр - міністр   Денис Шмигаль. ДОЗВОЛЯТЬ ПРАЦЮВАТИ:
01 Грудня, 2020 р., 11:29
     Затверджений статут прошивається та підписується всіма засновниками громадської організації. Вимоги до статуту передбачені статтею 11 Закону України «Про громадські об’єднання», з якими можна ознайомитись нижче.
02 Листопада, 2020 р., 11:00
Завершився дитячий  онлайн - конкурс малюнків "Моє село", що був присвячений дням сіл, які входять до складу Новоуспенівської ОТГ. Ми сподівалися, що до заходу долучаться багато маленьких мешканців аби проявити свій талант та отримати подарунки. Нажаль наші сподівання було зруйновано. Невже це нікому не цікаво - показати на що ти здатен?! На нашу адресу надійшло всього три малюнки, що дуже засмучує. В умовах карантинних обмежень важко виявити таланти, особливо коли це байдуже нам самим. Але творчі здібності нашого населення, я впевнена, не обмежуються лише декількома малюнками. Тому не ховайте свій потенціал у глибоку скриньку, діліться своїм вмінням вражати! Попереду на вас чекає ще не один конкурс, де зможуть прийняти участь як малеча так і дорослі! Підводячи підсумки онлайн - конкурсу дитячого малюнка "Моє село", хочеться подякувати за роботи нашим юним художникам: Олексій Петренко, 7 років; Володимир Петренко, 12 років; Анна Жилова, 14 років ( усі учасники з села Веселе). У найближчий час на вас чекають подарунки та дипломи. Також висловлюємо подяку дорослим, які підтримали таланти та вчасно надіслали роботи! -- КЗ "Центр культури та дозвілля" Новоуспенівської сільської ради

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь