Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Гуманітарна допомога сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 11.12.2020 13:11
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

У сучасному українському суспільстві сім’ї потерпають від багатьох негативних факторів: погіршення матеріального становища, впливу таких негативних явищ, як алкоголізм, правопорушення, невміння раціонально використовувати сімейний бюджет та інше.

Відділ соціального захисту та відділ із соціальної роботи Новоуспенівської сільської територіальної громади постійно надає різні види соціальних послуг сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Одним із напрямків соціальної підтримки сімей є надання гуманітарної допомоги.

За сприянням Пастора Християнської Церкви «Жива Віра» смт Веселе, Папазяна Сергія Ованесовича, Новоуспенівська сільська територіальна громада отримала благодійно безкоштовну гуманітарну допомогу. Це дало можливість видати гуманітарну допомогу  38 багатодітним сім’ям, 32 сім’ям (75 особам), які перебувають в складних життєвих обставинах, 3 сім’ям (учасникам бойових дій), іншим категоріям малозабезпечених верств населення. Оскільки не усі, хто потребує гуманітарної допомоги, мають змогу приїхати до с.Новоуспенівка, фахівці із соціальної роботи здійснюють виїзди  в старостинські округи, де проводиться видача гуманітарної допомоги по місцю проживання жителів громади.

Висловлюємо щиру подяку представникам Веселівської Християнської Церкви «Жива Віра» за сумлінну працю та небайдужість.

Подібна допомога не лише заощадила бюджет родин, але й надала впевненості у тому, що вони залишилися не наодинці зі своїми проблемами.

Дякуємо!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь