Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Березня, 2021 р., 16:39
Сьогодні, 1 березня  голова Новоуспенівської територіальної громади Іван Сеник з поліцейським офіцером громади Максимом Ковальовим   взяли участь в урочистому врученні запорізьким громадам нових службових автомобілів у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Вручення проходило за участі  голови облдержадміністрації Олександра Старуха та голови обласної ради Олени Жук. Всього було вручено 19 службових автомобілів.  Свідоцтво та ключі від автомобілів отримали поліцейські офіцери та голови Чкалівської, Михайлівської, Широківської, Осипенківської, Новоалександрівської, Гуляйпільської, Роздольської, Біленківської, Мирненської, Берістівської, Приазовської, Новоуспенівської, Долинської, Веселівської, Воскресенівської та Петромихайлівської громад.
19 Лютого, 2021 р., 10:22
20 лютого 2014 року стало не просто датою чергової офіційної події в календарі, а своєрідною точкою неповернення до пострадянської моделі відносин між владою та суспільством, до старих корупційних схем, а також маркером протидії «багатовекторності», а насправді – проросійському тяжінню у зовнішньополітичному курсі. Адже за все це не просто стояли люди на Майдані, за це заплачено дуже велику ціну – людські життя. З метою вшанування пам’яті громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України та завдяки яким було змінено хід історії нашої держави, встановлено День Героїв Небесної Сотні. Пам’ять про подвиг Небесної Сотні вшановується під гаслом «Вдячні засвободу!». Свобода – фундаментальна характеристика людського існування, це можливість вільного вибору та усвідомлення власної відповідальності за цей вибір. Герої Небесної Сотні зробили свій вибір – виборювати свободу України та гідність її народу, – віддавши за нього життя. Завдяки їм сьогодні Україна є вільною демократичною державою. Саме тому обов’язок кожного українця –зберегти свободу та зберегти пам’ять про тих, хто загинув заради неї. Це найкраща подяка Героям. КЗ "Центр культури та дозвілля" Новоуспенівської сільської ради
18 Лютого, 2021 р., 15:53
    Сьогодні, 18 лютого  2021 року в Новоуспенівській сільській раді відбувся  семінар на  тему: «Взаємодія пасічників з аграріями з питань мінімізації кількості випадків, пов’язаних із загибеллю бджіл». Семінар було проведено за участі представників Веселівського районного Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області: начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  - Губіної Олени Леонідівни, головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини - Шавлюк Ігоря Юрійовича, провідного спеціаліста відділу карантину рослин управління фітосанітарної безпеки  - Пономаренко Сергія Володимировича. Також до участі в семінарі долучились голова Новоуспенівської територіальної громади Сеник Іван Богданович, аграрії та бджолярі. Під час конструктивного діалогу було обговорено покроковий алгоритм взаємодії пасічників, аграріїв, посадових осіб місцевого самоврядування.  До відома присутніх було доведено перелік законів і підзаконних актів, які будуть корисними для пасічників та аграріїв при підготовці позовної заяви, а також покрокові дії, зразки необхідних документів (заяв, актів, листів) та інше. Крім того  пасічникам було  рекомендовано зареєструватися та  користуватися перевагами автоматичної інформаційної системи  GRAND ЕХРЕRТ. Попередньо безкоштовно зареєструвавшись на електронному ресурсі https://www.grand.expert пасічник отримає смс-повідомлення чи лист на електронну пошту у разі обробітку аграрієм полів поряд з пасікою. Гадаємо учасники семінару отримали корисну та наразі доречну інформацію яка сподіваємось стане в нагоді.      Велика подяка представникам Веселівського районного Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області та активним пасічникам, які завітали на семінар,  за активну участь в обговоренні актуальних питань із взаємодії між пасічниками та аграріями щодо попередження потрави бджіл, її фіксації та відшкодування заподіяних збитків.     Прохання до мешканців Новоуспенівської територіальної громади активніше долучатись до семінарів та зустрічей організованих сільською радою. Пам`ятка пасічника  щодо попередження потрави дбжіл, її фіксації та відшкодування заподіяних збитків 
16 Лютого, 2021 р., 16:20
Голова Запорізької облдержадміністрації Олександра Старух провів робочу зустріч з  журналістською спільнотою регіону, під час якої обговорювалися питання реалізації проєкту “Великого будівництва”, епідемічної ситуації в області, вакцинації проти коронавірусної інфекції.  
12 Лютого, 2021 р., 17:08
12 лютого 2021 року працівникі відділу ЖКГ, благоустрою, архітектури, містобудування та земельних відносин Новоуспенівської територіальної громади активно долучились до участі в онлайн - вебінарі організованому всеукраїнською асоціацією об'єднаних територіальних громад для землевпорядників на тему: «Лісосмуги в громадах». Головною метою семінару було визначити роль лісосмуг, опрацювати особливості набуття права власності на лісосмуги в територіальних громадах та виявити «болючі» сторони щодо передачі та управління лісосмугами.
12 Лютого, 2021 р., 15:09
12 лютого 2021 року працівники Новоуспенівської територіальної громади взяли участь у правопросвітницькому заході на тему "Порядок приватизації земельної ділянки, призначеної для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та державна реєстрація". Семінар провела фахівець відділу Веселівського бюро правової домоги Катана Ірина Сергіївна в рамках реалізації проєкту "Програма прискорення приватних інвестицій у сільське господарство". 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь