Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Лютого, 2021 р., 11:42
       У зв`язку з трагедією, що сталася 3 лютого 2021 року внаслідок пожежі у комунальному некомерційному підприємстві "Обласна інфекційна  клінічна лікарня" Запорізької обласної ради та призвела до людських жертв, з метою вшанування памяті загиблих, 5 лютого 2021 року в Запорізькій області оголошено днем жалоби.     Відповідно до розпорядженя голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха у день жалоби необхідно приспустити Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємствах, установах та організаціях, скасувати розважально-концертні заходи.
29 Січня, 2021 р., 08:00
   Інформаційні матеріали до Дня пам`яті Героїв Крут
28 Січня, 2021 р., 16:48
На підставі наказу начальника Служби у справах дітей «Про обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах» Таврійського старостинського округу Новоуспенівської ТГ» комісією в складі начальника ССД Пісклової Н.О., заступника сільського голови Гонтаренко Н.А., старости Таврійського старостинського округу Осмоловської О.С., поліцейського офіцера громади Ковальова М.А.  та фахівця із соціальної роботи Батюженко Г.В., здійснено інспектування 6 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, що проживають на території Таврійського старостинського округу з метою обстеження умов проживання та виховання дітей.
22 Січня, 2021 р., 15:50
    За ініціативи поліцейського офіцера громади Ковальова Максима Анатолійовича та підтримки сільського голови Сеника І.Б. проводиться робота по наданню допомоги вразливим категоріям населення у опалювальний сезон. Нещодавно вирубувались порослі біля с.Восход . Дрова, що виникли внаслідок санітарної очистки території, вирішено пустити на добру справу - віддати тим, хто найбільш потребує допомоги, а саме: сім’ям з дітьми. Рішенням виконкому Новоуспенівської сільської ради у рамках благодійної допомоги сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку у відділі із соціальної роботи, завезено дрова багатодітній сім'ї Бабіч, яка проживає у с. Матвіївка. Зазначимо, що цього деревного палива вистачить сім’ї для обігріву домівки на значний період часу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь