Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Семінар з роз’яснення алгоритмів взаємодії пасічників з аграріями та органами місцевої влади в Новоуспенівській ТГ

Дата: 18.02.2021 15:53
Кількість переглядів: 1693

 Фото без опису

  Сьогодні, 18 лютого  2021 року в Новоуспенівській сільській раді відбувся  семінар на  тему: «Взаємодія пасічників з аграріями з питань мінімізації кількості випадків, пов’язаних із загибеллю бджіл». Семінар було проведено за участі представників Веселівського районного Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області: начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  - Губіної Олени Леонідівни, головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини - Шавлюк Ігоря Юрійовича, провідного спеціаліста відділу карантину рослин управління фітосанітарної безпеки  - Пономаренко Сергія Володимировича. Також до участі в семінарі долучились голова Новоуспенівської територіальної громади Сеник Іван Богданович, аграрії та бджолярі. Під час конструктивного діалогу було обговорено покроковий алгоритм взаємодії пасічників, аграріїв, посадових осіб місцевого самоврядування.  До відома присутніх було доведено перелік законів і підзаконних актів, які будуть корисними для пасічників та аграріїв при підготовці позовної заяви, а також покрокові дії, зразки необхідних документів (заяв, актів, листів) та інше. Крім того  пасічникам було  рекомендовано зареєструватися та  користуватися перевагами автоматичної інформаційної системи  GRAND ЕХРЕRТ. Попередньо безкоштовно зареєструвавшись на електронному ресурсі https://www.grand.expert пасічник отримає смс-повідомлення чи лист на електронну пошту у разі обробітку аграрієм полів поряд з пасікою. Гадаємо учасники семінару отримали корисну та наразі доречну інформацію яка сподіваємось стане в нагоді.

     Велика подяка представникам Веселівського районного Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області та активним пасічникам, які завітали на семінар,  за активну участь в обговоренні актуальних питань із взаємодії між пасічниками та аграріями щодо попередження потрави бджіл, її фіксації та відшкодування заподіяних збитків.

    Прохання до мешканців Новоуспенівської територіальної громади активніше долучатись до семінарів та зустрічей організованих сільською радою.

Пам`ятка пасічника  щодо попередження потрави дбжіл, її фіксації та відшкодування заподіяних збитків 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь