Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Липня, 2018 р., 10:15
Розпорядженням голови обласної державної адміністрації  від 30.01.2017 №24  оголошено обласний конкурс "Батько року". Конкурс проводиться з метою підвищення ролі батька у вихованні та розвитку дитини, популяризації сімейних цінностей та відповідального батьківства, а також формування  позитивної думки в суспільстві щодо гармонійного поєднання статусів гарного успішного сім`янина та успішного чоловіка, який плідно працює у різних сферах.
12 Липня, 2018 р., 08:56
Процес об"єднання громад в області триває. На прямих міжбюджетних відносинах з Державним бюджетом вже працюють 36 громад, в 7-ми громадах у квітні пройшли перші вибори, ще кілька   громад їх очікують. І   процес об,єднання в області продовжується. Однак, існує серйозна проблема на мапі децентралізації в Запорізькій області.
09 Липня, 2018 р., 12:39
08 липня 2018 року в Новоуспенівській громаді на базі Новоуспенівського ФАПу відбувся прийом громадян лікарями - спеціалістами організований за Програмою «Здоровий округ» за підтримки народного депутата України Сергія Валентирова. Прийом вели лікарі-спеціалісти наступних категорій: терапевт-гастроентеролог, педіатр, отоларинголог, лікар з ультразвукової діагностики.  Керівництвом  Новоуспенівської громади Сеник Іваном  Богдановичем та його заступником Куцак Миколою Миколайовичем було організовано підвіз громадян з усіх сіл громади на прийом до лікарів во Новоуспенівський ФАП. За небайдужість, зацікавленість та активну участь хочеться подякувати медичним працівникам громади, депутатам Новоуспенівської сільської ради: Цвіліховській Ірині Миколаївні, Щетініній Олені Анатоліївні та Гонтаренко Наталі Анатоліївні.
06 Липня, 2018 р., 16:07
Не для кого не є новиною, що найактуальнішою проблемою сьогодення - є незадовільний стан доріг. Прохання Новоуспенівського сільського голови Сеника Івана Богдановича щодо капітального ремонту аварійних участків дороги яка з 1 вересня стане стратегічною для Новоуспенівської громади не залишилось без підтримки. Завдяки активній позиції та наполегливій роботі голови Веселівської районної державної адміністрації Мигулі Івана Івановича і за підтримки голови Запорізької обласної адміністрації Бриля Костянтина Івановича продовжується ремонт аварійних участків дороги Новоуспенівка – Братолюбівка. На сьогоднішній день роботи ведуться по запланованому графіку.
05 Липня, 2018 р., 13:30
ДЕНЬ МОЛОДІ У СЕЛІ ВЕСЕЛЕ
27 Червня, 2018 р., 14:52
  Світ не без добрих людей. Дякуючи одному із моїх земляків, який живе у сусідньому селі - Нестеренку Василю Івановичу, дай Бог йому здоров`я на довгі роки, за його допомоги через інтернет, я знайшов могилу свого діда, який загинув у Другій Світовій війні, звільняючи місто Будапешт від нацистів. У сповіщенні значився зниклим безвісти. Тепер я знаю де покоїться його прах. Вічна пам`ять діду, Зубову Івану Петровичу і всім полеглим у тій страшній війні. Місце поховання: Угорщина, місто Хатван, вулиця Горват Міхаіла, кладовище. Дата поранення: 16.01.1945. - Будапешт. Був направлений у госпіталь, місто Хатван, не прийшовши  до себе помер і був захоронений у братській могилі 21.01.1945. Мешканець села Новоіванівка:  В.В.Гнатко    
25 Червня, 2018 р., 15:32
Депутат Сергій Валентиров дотримав слова та передав у село Веселе дитячий майданчик. Всі дітки та їх батьки з нетерпінням чекають встановлення майданчика. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь