Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Січня, 2020 р., 09:43
24 січня 2020 року голова Новоуспенівської сільської ради Іван Сеник прийняв участь  в засіданні Ради голів об’єднаних територіальних громад, у якому взяла участь керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко. Засідання проходило в м.Запоріжжя в облдержадміністрації.
15 Січня, 2020 р., 14:28
                                
29 Листопада, 2019 р., 10:55
                                    
02 Листопада, 2019 р., 20:02
      1 листопада 2019 року Новоуспенівський сільський голова Іван Сеник  відвідав регіональну стратегічну сесію «Спільними зусиллями» на тему «Функціонування територіальних громад Запорізької області", яка відбулася  в сесійній залі Запорізької міської ради за участі спеціалістів Центру розвитку місцевого самоврядування. В рамках події експерти з децентралізації презентували практичний посібник для територіальних громад (датальніша інформаія розміщена за посиланням: https://zp.gov.ua/uk/articles/item/6505/eksperti-z-decentralizacii-vipustili-posibnik-uspihu-dlya-gromad).
02 Листопада, 2019 р., 19:43
      30 жовтня 2019 року голова Новоуспенівської громади Сеник Іван прийняв участь у  засіданні  круглого стілу у м.Запоріжжя, організованого швейцарсько-українським проєктом  DESPRO та Асоціацією об’єднаних територіальних громад, з обговорення критеріїв спроможності утворених добровільно об’єднаних територіальних громад та методики їх застосування.  На засіданні було обговорено зміни до Конституції  України в частині децентралізації та подальші кроки реформи місцевого самоврядування, а також критерії спроможності об’єднаних громад. У 2020 році мають відбутися фундаментальні зміни в системі місцевого самоврядування та в адміністративно-територіальному устрої країни   (детальна інформація заходу розміщена за посиланням: https://www.zoda.gov.ua/news/47651/zaporizki-gromadi-napratsovujut-vlasni-kriteriji-spromozhnosti.html).     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь