Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Події

20 Травня, 2019 р., 15:12
18 травня в селі Веселе відзначалося свято День вишиванки. Святкові заходи розпочалися з параду вишиванок від школи до клубу, в якому взяли участь учні, вчителі КЗ "Веселівська ЗОШ І - ІІ ст" та жителі села. Свято організовано та проведено спільно з навчальним закладом (Левада В.Р., Подольська В.П.) і клубом села (Манойленко В.Г., Іванченко С.М.). 
26 Листопада, 2018 р., 09:59
      Голодомор – штучно створений у 1932 – 1933 роках більшовицьким режимом СРСР голод, від якого загинули мільйони українців. Аналоги подібним злочинам у світовій історії як за масштабом так і за жорсткістю й цинізмом методів його здійснення важко знайти. Тема голодомору перебувала під суровою забороною. Навіть люди старшого покоління, яким вдалося пережити цю страшну трагедію, не наваджувалися говорити про неї публічно. І лише після здобуття Україною незалежності правда про Голодомор повертається до пам’яті народу, стає його болем, символом незнищенності нації.      Голодомор 1932 – 1933 років визнаний геноцидом українського народу. Кожен громадянин України повинен знати масштаби цієї трагедії внаслідок якої загинули мученицькою смертю мільйони наших земляків, зникли з карти України сотні і тисячі сіл та хуторів. І не тільки знати і пам’ятати, а й передавати це знання дітям і онукам, шанувати пам’ять загиблих, робити все можливе, аби подібні трагедії не могли повторитися. Ніколи. Новоіванівська сільська бібліотека.                                                                Бібліотекар - С.Л. Гнатко.  
19 Листопада, 2018 р., 10:11
4 жовтня у святковій, щедро наповненій теплом зустрічі у Матвіївці відсвяткували день похилого  віку, люди села Матвіївка зібралися в чудовому товаристві на свято праці, святі долі, святі життя, тих людей яким  ми хотіли віддати  шану  і повагу, за спиною у яких великий життєвий шлях. І при тому, що всі вони різні, але у цих людей є один об’єднуючий фактор – це наше рідне село. Заради розквіту якого вони жили і працювали.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь