Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Обласний практикум у Запоріжжі

Дата: 16.09.2021 08:30
Кількість переглядів: 1510

Фото без опису

15 вересня на базі "Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки" ЗОР був проведений практикум на тему "Культура для громади: проблеми і рішення", організований "Обласним методичним центром культури і мистецтв" ЗОР, на якому зібралися майже всі представники закладів культури області. Про свої проблеми та їх вирішення розповіли керівники у сфері культури Веселівської, Кирилівської, Широківської та Оріхівської ТГ. Вони поділилися досвідом, який пройшли на практиці, аби підняти рівень культурних послуг на своїх територіях.

Приємним було і те, що по завершенню практикуму керівники закладів культури отримали подарунки та подяки  за участь в обласному огляді колективів та майстрів народного мистецтва присвяченому 25- й річниці прийняття Конституції України та 30-й річниці незалежності України. Дякуючи аматорським колективам та майстрам народного мистецтва Новоуспенівської ТГ 22 червня КЗ "Центр культури та дозвілля" гідно представив нашу територію.

Окремо нагороду отримала і директорка Таврійського СБК Лапицька Дар'я Олександрівна, як одна з переможниць обласного конкурсу на кращий сценарій патріотичного спрямування для дітей та молоді "Народженні вільними", присвячений 30- й річниці незалежності України. 

День видався змістовним, насиченим і цікавим.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь