Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольцям роз’яснюють право на легалізацію доходів

Дата: 16.09.2021 09:15
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

15 вересня на зустрічі, ініційованій фахівцями Головного управління ДПС у Запорізькій області, мелітопольці мали можливість отримати відповіді на питання щодо особливостей застосування норм закону про одноразове (спеціальне) добровільне декларування.

            Захід відбувся в Агенції розвитку Мелітополя за участі начальника Мелітопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Олександра Зюзіна.

            Під час зустрічі ймовірним декларантам роз’яснили норми та положення закону про проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування. Вони дізналися хто  може скористатись одноразовим добровільним декларуванням і кому заборонено подавати таку декларацію, що є об’єктом декларування, ставки збору, яким чином подається декларація та як уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації.

            Олександр Зюзін наголосив на виключній добровільності одноразового (спеціального) декларування, зазначив позитиви від запровадження такого декларування та акцентував увагу на можливості використовувати задекларовані активи у майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь