Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

30 років ми єдині

Дата: 23.08.2021 12:00
Кількість переглядів: 330

Фото без опису22 серпня, на передодні святкування дня державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України в Новоуспенівці гучно зустріли ці свята. 
Голова сільської ради Сеник Іван Богданович привітав всіх мешканців і гостей та нагородив почесними грамотами тих, хто активно приймає участь у житті села. Це люди, які знають проблеми місцевості і усіма можливими способами стараються їх усунути - це Цвіліховська І.М., Височин М.М., Поліщук Є.В.
Усіх присутніх на святі вітали учасники аматорських колективів "Грація", "Браво", "Веснянка" та гості із села Запоріжжя, колектив "Зоряночка". 
У розпал святкового концерту голова сільської ради привітав  подарунками ровесників незалежної держави, тих хто народився у 1991 році. Протягом усього святкування малеча розважалася на великій надувній гірці та батуті, усі могли скуштувати шашлик, поп- корн, солодку вату, розливне пиво. 
А наші господині Ю.Дундук та Т. Пасічняк пригостили всіх бажаючих смаколиками власного виробництва серед яких справжні українські вергуни, млинці, смачнючий торт та екстравагантна піца. Та все що наїли - швидко зганяли у запальних танцях та конкурсах.
Дякує всім мешканцям та гостям с.Новоуспенівка, які допомогли прибрати територію після святкування та занести столи, стільці та звукову апаратуру. Це ще раз доводить - МИ ЄДИНІ!
Зі святом вас! З днем незалежності України!
КЗ "Центр культури та дозвілля"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь