Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Почесне звання «Мати-героїня» було присвоєно Олійник Тетяні Вікторівні, матері п’ятьох дітей, жительці села Новоуспенівка Новоуспенівської ТГ

Дата: 24.06.2021 08:30
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

Указом Президента України №188/2021 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», почесне звання «Мати-героїня» присвоєно Олійник Тетяні Вікторівні, матері пятьох дітей, яка проживає у с.Новоуспенівка. Державну відзнаку Тетяні Вікторівні урочисто вручено на Фестивалі сімї  у м.Запоріжжі, який відбувся 19 червня 2021 року у парку « Дубовий гай».

 

Олійник Тетяна Вікторівна – багатодітна матір, яка народила та виховала п'ятеро дітей, які є гарними, добрими, гідними громадянами нашої Батьківщини. У цій сім'ї навчалися діти чесності, порядності, відповідальності,  бути чуйними до людей і працьовитими. У родині є свої добрі традиції, взаємовідносини між членами сім'ї дружні, довірливі.   Мати виховує дітей з повагою до їхньої гідності; навчила їх цінити сім'ю, працю, взаємодопомогу.

Шановна Тетяно Вікторівно! Щиро вітаємо Вас з отриманням почесного звання «Мати-героїня», яке є державним визнанням вашої материнської самовідданості, любові та турботи, що ви вкладаєте в своїх дітей. Дякуємо за ваш подвиг, за те, що виховуєте своїх дітей гідними людьми! 

Бажаємо родині Олійник радості, достатку, тепла! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи батькам ту любов, з якою їх зростили та виховали!

відділ соціального захисту

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь