Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ХАЙ ЩАСТЮ ДИТИНИ НЕ БУДЕ КІНЦЯ

Дата: 01.06.2021 15:12
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

Хай небо буде чистим,без хмаринок
Хай сонечко лоскоче до нестями!
Нехай здоровими зростають діти
І хай щасливими будуть мати!
З Днем захисту дітей,
Із вашим святом.

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Прекрасне свято радості та надії.
Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю нашої держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо! 
В цей святковий день не зважаючи на погоду в с. Запоріжжя в спорт зали Запорізької ЗОШ І-ІІ ступенів та дитячому садку пройшли веселі розваги. Дітлахи отримали цікавий, веселий та емоційний заряд енергії, відгадували загадки, розважалися, грали і просто весело проводили час! Звичайно ж, не обійшлося без солодких призів!  Щиро дякуємо Центру культури та дозвілля Новоуспенівської   сільської ради за солодкі подарунки.

Художній керівник Тетяна Сеник

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь