Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Житлова субсидія по новому з травня 2021 року

Дата: 06.05.2021 11:05
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

З 1 травня 2021 року по 31 серпня 2021 року, громадяни Новоуспенівської територіальної громади, які отримують субсидію, повинні подати нову заяву для її подальшого призначення.

Кабінет Міністрів України 14 квітня 2021 року вніс зміни до Порядку призначення житлових субсидій.

Відтак, із травня 2021 року, щоб отримати субсидію (у тому числі на наступний період) всім домогосподарствам без винятку, необхідно подати нові заяви про надання житлової субсидії. Разом із заявою необхідно надіслати декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.


Звертаємо увагу, що житлова субсидія особам, які звернулися на її отримання у травні-вересні 2021 року, буде призначатися, починаючи з травня 2021 року.


Тобто, громадяни мають право звернутися з травня по вересень, і не зважаючи на місяць звернення (травень, червень, липень чи серпень) субсидія буде нарахована з травня 2021 року!


Станом на 06.05.2021 очікуємо роз'яснення та оновлені форми заяви та декларації. 

Тому, шановні жителі Новоуспенівської громади, просимо попередньо звертатися з 18.05.21 в телефонному режимі щодо можливості оформлення субсидії за новими правилами до уповноваженої особи відділу соціального захисту Новоуспенівської сільської ради Гороховець Валентини Володимирівни за телефоном 0964528931.

У разі отримання роз'яснень і форм до 18 травня, про початок оформлення субсидій зі змінами додатково буде повідомлено громадян на офіційному сайті та через старост старостинських округів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь