Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Протягом квітня-травня по всій території України проходить акція "За чисте довкілля" та День благоустрою

Дата: 05.05.2021 15:11
Кількість переглядів: 1569

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 №777 щороку, протягом квітня-травня по всій території України проходить акція "За чисте довкілля" та День благоустрою,  метою яких є забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об`єктів  загального користування та створеня умов, сприятливих для життєдіяльності населення.

30 квітня активно долучились до такої акцій й працівники Новоуспенівської сільської ради разом з сільським головою Іваном Сеником, впорядкувавши прилеглу до сільської ради в с.Новоуспенівка територію. Викошені газони, вибілені дерева та бардюри, впорядковані клумби, приємно радують тепер мешканців громади.

Отож, нехай такі дні будуть нагадуванням кожному жителю громади про необхідність зробити хоча б один крок до покращення стану довкілля та свого села. Витратити годину часу на вихідних, щоб впорядкувати територію біля будинку разом із сусідами – зовсім не важко, проте яку користь це принесе для навколишнього середовища!

«Чистий двір , чиста вулиця, чисте село!» – гадаємо, це має стати стилем, нормою життя , відмінною рисою світогляду і поведінки жителів нашої громади…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь