Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

20 квітня 2021 року у Новоуспенівській сільській раді проходила зустріч представників Агенції розвитку Мелітополя з представниками громади

Дата: 20.04.2021 16:12
Кількість переглядів: 1849

                           Фото без опису

20 квітня 2021 року у Новоуспенівській сільській раді проходила зустріч представників  Агенції розвитку Мелітополя з представниками громади. Зустріч була ініційована  Народним депутатом України Сергієм Мінько, в рамках реалізації проєкту з розробки Стратегічних пріоритетів розвитку Мелітопольського району. 

Представники громади ( працівники сільської ради, депутати, активні мешканці громади) на зустрічі обговорили найгостріші проблемні питання, які є найболючишіми в житті громади та її мешканців, а саме: погані дороги, забезпечення сільського населення медикаментами, проблеми водопостачання, питання загальної середньої освіти, організація збору та вивезення твердих побутових відходів та ін.

В час, наразі дуже насичений  змінами в законодавстві дуже важко знайти правильні шляхи вирішення тих чи інших проблем, бо загалом велика  частка нормативних актів не дуже досконало врегульована законодавством. Зустріч було проведено у форматі дискусії, кожному з учасників було надано можливість висловити свою думку.

Начальник загального відділу                                 Оксана ТРЕТЯК

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь