Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Заходи щодо запобігання поширенню на території Новоуспенівської ОТГ гострої респіраторної хвороби COVID - 19 продовжуються

Дата: 09.04.2020 10:23
Кількість переглядів: 964

   Фото без опису

   Станом на 9 квітня 2020 року на території Новоуспенівської громади керівником робіт з ліквідації наслідків місцевого рівня, заступником сільського голови Куцак Миколою Миколайовичем продовжується робота з організації та координації заходів щодо запобігання поширенню на території Новоуспенівської громади  гострої респіраторної хвороби COVID - 19. Заходи проводяться на виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 255 від 02.04.2020 року "Про внесення змі до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211".

    Роботи щодо виконання профілактичних заходів щодо запобігання поширенню на території Новоуспенівської громади гострої респіраторної хвороби COVID - 19 продовжуються постійно. Проводиться обробка дезрозчином місць перебування громадян: території біля магазинів, поштових відділень, адмінбудівель. Такі профілактичні заходи проведено на території таких сел громади:  селища Таврія, села Запоріжжя - в повному обсязі; на території села Новоуспенівка та села Матвіївка - частково.  Керівником КНП "Новоуспенівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини" Новоуспенівської сільської ради  Мирошнеченко В`ячеславом Володимировичем виділено деззасоби для обробки території населених пунктів громади, сільський голова Сеник Іван Богданович виділив для проведення дезинфекції свій власний оприскувач та захисний костюм. Завгоспом сільської ради Назаровим Віталієм,  під керівництвом заступника сільського голови, власноруч було виготовлено попереджувальні таблички з написом "КАРАНТИН", які на виконання протикарантинних заходів необхідно встановити на в`їзді-виїзді до населених пунктів громади. Дровніков Іван, мешканець села Новоуспенівка, зголосився власноруч проводити оприскування деззасобами території. Тож сподіваємось, що  спільними зуллями ми невдовзі  подолаємо вірус, який став причиною світової пандемії, та скоро повернемось до звичного та безпечного  для громадян способу життя.   

Загальний відділ Новоуспенівської сільської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь