Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Медичні працівники Новоуспенівської громади отримали соціальні пакети від представників команди Сергія Валентирова

Дата: 09.04.2020 08:49
Кількість переглядів: 895

       Фото без опису

     8 квітня 2020 року Мігуля Іван Іванович з Галас Тетяною Іванівною, які є представниками команди народного депутата Верховної Ради України 8-го скликання Сергія Валентирова,  вручили медичним працівникам КНП "Новоуспенівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини" Новоуспенівської сільської ради Веселівського району Запорізької області соціальні пакети з вкрайнеобхідними наразі медичним працівникам матеріалами першої необхідності, без яких у період світової пандемії коронавірусу ніяк не обійтись. До соціального пакету увійшли: 130 медичних одноразових масок, 5 л деззасобу для дезинфекції та обробки рук, 5 медичних халатів, 90 медичних рукавичок  та 30 термометрів медичних для вимірювання температури тіла.   

Висловлюємо велику подяку представникам команди Сергія Валентирова, для якого медична галузь та галузь соціальної сфери були і є у пріоритеті та не залишають його байдужим до сьогодня.

Також, користуючись нагодою,  хочемо висловити шану та подяку медичним працівникам Новоуспенівської громади, які у  нелегкий час світової пандемії працюють на повну силу, обслуговують виклики та роблять маніпуляції,  ризикуючи своїм життям та здоров`ям.   

Загальний відділ Новоуспенівської сільської ради.

Фото без опису

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь