Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Вокальний ансамбль «ЯБЛУНЬКА» Новоуспенівської громади відсвякував свій 10-ти річний ювілей!

Дата: 20.08.2019 19:46
Кількість переглядів: 467

                Фото без опису   

18 серпня у приміщенні сільського клубу у с. Веселе відбувся святковий концерт «ЯБЛУНЬКА» збирає друзів», який був присвячений 10-річчю вокального ансамбля «Яблунька».

До цього свята приготувалися з усією відповідальністю. Сільський бібліотекар Іванченко Світлана та жителька села Петренко Олеся разом з учнями молодших класів упродовж місяця готували святкові прикраси для сцени та тематичну інсталяцію «Яблучний Спас в гості іде», подарувавши односельцям гарні враження своїми чудовими роботами.

Учасниці ансамбля «Яблунька» разом з завідуючим сільським клубом Манойленко Василем Григоровичем представили чудову святкову програму, в якій сплелися у єдиний візерунок старі і нові вокальні номери, гумористичні сценки та танцювальна постановка «Яблуневий вечір».

Запрошеними гостями свята стали Голова сільської ради Новоуспенівської ОТГ Сеник І.Б., виконуюча обов’язки старости с.Веселе Осмаловська О.С. та депутати Новоуспенівської сільської ради Щетініна Олена Анатоліївна та Цвіліховська  Ірина Миколаївна. У своїх вітальних словах вони побажали «Яблуньці» творчих успіхів, натхнення та подальших звершень на культурному поприщі, наголосивши при цьому про необхідність подальшого активного особистого і колективного розвитку та сімейному щасті і любові.

Фроленко Валентина – жителька с.Веселе привітала дівчат великим букетом квітів та … банкою запашного меду, аби  зимовими холодними репетиціями було з чим пити чай.

«Яблунька» в цей вечір не одна солірувала на сцені. Учасниці ансамбля «Мрія», як наставниці  з піснями і побажаннями прийшли привітати ювілярок із святом. Вони побажали молодшому колективу продовжувати і примножувати культурні традиції клубу рідного села, як мога довше залишатися такими ж енергійними та завзятими.

А ось тріо Бовкун Таісія, Васильченко Тетяна та Старкова Дарья хітами сучасних пісень нагадали «Яблунці» про необхідність завжди бути молодими і сучасними.

Концерт закінчився піснею «З  Днем народження!», яку співала не тільки «Яблунька», а й увесь зал!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, «ЯБЛУНЬКА»!

 

художній керівник Новоуспенівського СБК Данилова Олена



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь