Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Літо у сільській бібліотеці села Веселе Новоуспенівської громади

Дата: 08.08.2019 11:17
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

    Літній день такий довгий! Він наповнений енергією, роботою і яскравими враженнями. Дітлахам стільки всього треба встигнути зробити з ранку до вечора, особливо тим, хто живе у селі: і батькам допомогти, і на велосипеді поганяти, і за комп’ютером посидіти, а ще треба заглянути у сільську бібліотеку. Адже знову яскрава афіша запрошує малих мешканців с.Веселе цікаво провести літню годинку.

Для цього бібліотекар Іванченко Світлана Миколаївна вигадує кожного разу якісь цікавинки. Ось і зараз у стінах сільської бібліотеки діти опановують складну техніку японську техніку виготовлення фігурок із паперу - ОРІГАМІ. Перед цим дівчата і хлопці дізналися про історію виникнення і розповсюдження цього прикладного мистецтва, ознайомилися із найкрасивішими виробами орігамі.

Потім під керівництвом Іванченко Каріни діти захоплено власними руками створювали із кольорового паперу фігурки тварин. Ось згинається папір, один раз, другий. І вже з’явилася мордочка зайчика, потім хвостик, лапки. Один поперед одним діти показували свої вироби і раділи, що за короткий час вони навчилися такому гарному ділу.

    Пройшов тиждень і вже знову посеред бібліотеки за столами сидять дітлахи. Вони зосереджено обводять шаблоні на папері, вирізають їх, комплектують та клеять. А в кінці виходять чудові квіти яблуні, якими незабаром буде прикрашено сцену клубу. Там пройде ювілейний концерт вокального ансамбля «Яблунька», а діти упроцесі підготовки проходять майстер-клас «Вишуканий світ паперових квітів», який для них підготували і провели бібліотекар Іванченко Світлана та майстриня на всі руки Петренко Леся.

Літо чудова і яскрава пора. В цей час наші діти мають чудову можливість відкрити для себе двері до сільської бібліотеки, де вони не тільки зможуть познайомитися з новими книжковими героями, а й дізнатися і навчитися багато чого цікавого.

Серпень ще попереду. А маkенькі веселівці вже готуються до вистави лялькового театру, до Спасівських посиденьок і ще багато чого нового чекає їх попереду!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь