Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольське управління фіскальної служби у Запорізькій області інформує

Дата: 23.05.2019 09:10
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

Жителі Мелітопольського та Веселівського районів подали 7031 декларацію про  майновий стан та доходи, отримані протягом 2018 року

Як повідомив заступник начальника Мелітопольського управління – начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Мелітопольського управління ГУ ДФС у Запорізькій області Олександр Зюзін, за результатами цьогорічної деклараційної кампанії громадянами та фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність, Мелітопольського та Веселівського регіонів подано 7031 декларацію про майновий стан та доходи. Загальна сума задекларованого ними доходу становить 204млн. 489,7тис. гривень. До сплати нараховано 19млн. 199,3тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та 2млн. 683тис. грн. військового збору.

Жителі Мелітопольського регіону подали 4116 декларацій з загальною сумою доходів 176 млн. 9тис. грн., самостійно нарахували до сплати 14млн. 602,8тис. грн. ПДФО та 2млн. 263,5тис. грн. війського збору.

2915 декларантів Веселівщини отримали у 2018 році доходи в сумі 28млн. 480,7тис. гривень. Сума самостійно нарахованого до сплати податку на доходи фізичних осіб склала 4 млн. 596,5тис. грн., військового збору – 419,6тис. гривень. 

Доходи у розмірі понад 1 мільйон гривень задекларував 1 громадянин з загальною сумою доходів 11млн. 86,8тис. гривень.

Олександр Зюзін нагадав громадянам, які задекларували доходи, отримані у минулому році, та фізичним особам, які провадять незалежну професійну діяльність, що самостійно нараховані податкові зобов’язання  з податку на доходи фізичних осіб та військового збору, зазначені в поданій річній декларації, необхідно сплатити не пізніше 31 липня поточного року.

Також до кінця року громадяни можуть скористатися правом на отримання податкової знижки за наслідками 2018 року. На сьогодні вже 153 мешканця Мелітопольщини та 9 жителів Веселівського регіону використали таку можливість. Задекларована ними сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню на розрахункові рахунки платників, складає 241,4тис.грн. по Мелітопольському регіону та 13,1тис. грн. по Веселівському.  

 

Сплачуєте ЄСВ? Перевірте правильність рахунків!

Фіскальна служба Запорізької області нагадує, що з 2 травня 2019 року вступили у дію нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України, для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій у зв’язку з проведенням реорганізації територіальних органів ДФС.

Старі рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України, діяли до 26 квітня 2019 року.

Реєстр рахунків для сплати єдиного внеску розміщений на сайті фіскальної служби:http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/214641.html.

 

Запорізькі митники виявили 55 порушень митних правил

Упродовж січня-квітня поточного року співробітники Запорізької митниці ДФС виявили 55 фактів недотримання митних правил із вартістю предметів правопорушень на суму 17,5 мільйона гривень, що майже на 5 мільйонів більше, ніж за відповідний період минулого року.

Стосовно громадян та суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності заведені справи. На даний час фахівці митниці розглянули 28 з них, на правопорушників накладені штрафи на суму 2,3 мільйона.

За результатами судового розгляду направлених митниками матеріалів судді винесли 25 постанов про конфіскацію предметів правопорушення на суму 1,5 мільйона, що на 443 тисячі більше, ніж торік, а також про накладання штрафних санкцій у розмірі 5,9 мільйона гривень.

 

Платникам ПДВ!

Нагадуємо що в ГУ ДФС у Запорізькій області працює "гаряча лінія" з питань зупинення реєстрації податкових накладних 

Отримати консультацію з питань зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН та роботи окремого реєстру податкових накладних / розрахунків коригування, реєстрація яких зупинена платники можуть під час проведення «гарячої лінії».

Звернутися на телефонну лінію можна кожного робочого дня з 11-00 до 13-00 за номером:(061) 219-05-54.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь