Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольське управління фіскальної служби у Запорізькій області інформує

Дата: 21.05.2019 09:00
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

Запорізькі підприємства перерахували до держбюджету 2,7 мільярда гривень митних платежів

З початку року суб'єкти господарювання Запорізького регіону спрямували до державного бюджету 2 мільярди 702,6 мільйона гривень митних платежів. Як повідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, сплачена сума майже на 165 мільйонів або на 6,5 відсотка перевищила дані аналогічного періоду 2018 року.

Лише у квітні до казни забезпечено майже 648 мільйонів. Керівник митниці підкреслив, що середньоденні надходження за попередній місяць склали 32,4 мільйона, що більше показника березня на 5 мільйонів.

Більшу частину доходів сформували митні платежі, які були сплачені при ввезенні на митну територію України товарів для виробництва в промисловості – 74,4 відсотка, від суб'єктів невиробничих галузей надійшло, відповідно, 25,6 відсотка.

У розрізі товарних угрупувань найбільша частка митних платежів припадає на машини, устаткування та транспорт – 34 відсотки, паливно-енергетичні товари - 31 відсоток, метали та вироби з них – 11 відсотків, сільськогосподарські та продовольчі товари – 9%, мінеральні продукти – 6 відсотків, продукція хімічної промисловості – 6 відсотків.

 

Запоріжці сплатили майже 190 мільйонів гривень військового збору

З початку року платники податків Запорізького регіону спрямували до бюджету 189,7 мільйона гривень військового збору (без показників великих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, який наголосив на зростанні надходжень порівняно з минулорічними на 31,4 мільйона або на 20 відсотків.

Лише у квітні запоріжці перерахували до казни майже 52 мільйони, збільшивши відрахування до минулорічного показника на 22 відсотки.

За перші чотири місяці року найбільші надходження забезпечили платники м. Запоріжжя – 100 мільйонів (+16,6 мільйона), м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 27,5 мільйона (+8 мільйонів), м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 16,8 мільйона (+2,6 мільйона), м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 12,6 мільйона (+1,7 мільйона) та Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів – 8,5 мільйона (+1,2 мільйона).

Усього на території регіону військовий збір сплачують 19,7 тисячі суб’єктів господарювання, у тому числі 12,9 тисячі юридичних та 6,8 тисячі фізичних осіб.

 

Запорізькі підприємства погасили 52,4 мільйона гривень податкової заборгованості

За січень-квітень 2019 року за рахунок погашення податкового боргу до бюджетів усіх рівнів надійшло 52,4 мільйона гривень. Зокрема, надходження до державного бюджету склали 27 мільйонів, до місцевих – 25,4 мільйона.

У квітні податкову заборгованість скорочено на 12,9 мільйона, у тому числі до держбюджету – на 7,9 мільйона, до місцевих скарбниць – на 5 мільйонів.

Станом на 1 травня 2019 року загальна сума податкового боргу суб'єктів господарювання області становить 4,1 мільярда, з якої 3,4 мільярда – недоїмка до державної казни, 667 мільйонів – до бюджетів громад.

Більш детальна інформація стосовно суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, розміщена у рубриці "Переліки" офіційного веб-порталу ДФС за посиланням:http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/296361.html..

 

Запоріжці задекларували 2,4 мільярда гривень доходів

Упродовж цьогорічної кампанії декларування майже 52 тисячі жителів Запорізької області прозвітували про доходи, які вони отримали у 2018 році. Кількість декларантів порівняно з минулорічною кампанією зросла на 614 осіб. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько.

Запоріжці задекларували 2 мільярди 425 мільйонів гривень отриманих доходів, що на 624 мільйони більше, ніж у попередньому році. З них до бюджетів буде сплачено 135 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 17,4 мільйона гривень військового збору. 

Найбільшу кількість звітів подали громадяни, які продавали власну сільгосппродукцію – 33,7 тисячі на суму доходів 264,6 мільйона гривень.

На другому місці – 2237 декларацій про отримання спадщини на загальну суму 329 мільйонів.

Про продаж нерухомого майна відзвітували 2079 жителів області, їхні прибутки перевищили 566 мільйонів.

Від надання в оренду нерухомості 1654 запоріжця заробили близько 60 мільйонів.

Замикають п'ятірку лідерів громадяни, які минулого року продали рухоме майно – усього надійшло 773 декларації із сумою 85,8 мільйона.

Деклараційна кампанія тривала чотири місяці – з 1 січня до 2 травня. Запоріжці звітували про доходи, з яких не були сплачені податки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь