Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

«Дитина – найцінніший скарб»

Дата: 07.06.2018 14:33
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей відділом із соціальної роботи Новоуспенівської сільської ради для наших маленьких громадян, учнів КЗ «Матвіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів»,  5 червня 2018 року,  проведено тренінг «Знай свої права, дитино!»

Малеча, яка відвідує мовний табір «Веселка», із задоволенням і великим ентузіазмом приймала участь в зазначеному заході, розв’язувала ситуаційні завдання з правової тематики. Брали участь у жартівливих іспитах, впізнаючи в загадках казкових та мультиплікаційних героїв, приймали участь у засіданні казкових судових справ. Діти ознайомились із загальними принципами Декларації про права дитини та дізналися про  обов’язки, які покладає на них суспільство і держава. Школярі були уважними та зацікавленими слухачами. Варто зазначити, що всі учасники заходу дійшли висновку, що при реалізації своїх прав, не можна порушувати права та інтереси інших. Море задоволення і незабутніх відчуттів, діти отримали від можливості проявити себе у веселих конкурсах та іграх.

 Та яке ж свято без солодощів, адже це улюблена страва для дітлахів. Кожна дитина отримала цукерки та печиво, а також кульку та розмальовку.  На згадку про свято та для розвитку інтелектуальних здібностей, дітям подаровано настільну гру «Ерудит».

Закінчилося свято цікавою вправою,  під час якої, кожна дитина залишила  кольорові відбитки своїх долонь, на одному великому аркуші в знак рівності, дружби та миру. Діти отримали побажання міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, вчителів, сяючих посмішок, радісного та яскравого відпочинку під час літніх канікул.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь