Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольське управління фіскальної служби у Запорізькій області інформує

Дата: 11.02.2019 09:20
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

У січні запорізькі роботодавці сплатилидо соцфондів 605,5 мільйона гривень ЄСВ

За перший місяць 2019 року запорізькі платникиподатків спрямували до Пенсійного фонду та фондів соціального страхування 605,5мільйона гривень єдиного соціального внеску (за оперативними даними та без показниківвеликих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні ОфісуВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управлінняДФС у Запорізькій області Валерій Манько, надходження ЄСВ збільшились упорівнянні з січнем минулого року майже на 114 мільйонів.

Зокрема, роботодавці м. Запоріжжя сплатили 323мільйони, м. Енергодар – 75,8 мільйона, м. Мелітополь та Мелітопольськогорайону – 55,7 мільйона, м. Бердянськ та Бердянського району – понад 35мільйонів, Вільнянського району – 12 мільйонів, Василівського району – 11,8мільйона. Від суб'єктів господарювання Токмацького району надійшло 10,5мільйона, Запорізького – 10,4 мільйона, Пологівського – 9,5 мільйона таОріхівського районів – більш ніж 8,8 мільйона.

Нагадаємо, у 2019 році мінімальний страховийвнесок складає 918,06 гривні, базова ставка ЄСВ становить 22 відсотки.

 

У січні за індивідуальним податковимномером до фіскальної служби Запорізької області звернулось 1639 громадян

За перший місяць 2019 року фахівці фіскальноїслужби Запорізької області зареєстрували у Державному реєстрі фізичних осіб1639 громадян, у тому числі, 52 іноземців.

Усього станом на початок лютого на обліку ворганах ДФС перебувають понад 1,8 мільйона осіб, що на 9 тисяч більше, ніжторік.

Для того, аби отримати реєстраційний номероблікової картки, громадянину необхідно звернутися до фіскальної служби замісцем реєстрації. З переліком територіальних органів ДФС регіону можнаознайомитися за посиланням: http://zp.sfs.gov.ua/anonsi-ark/19567.html.

Іноземним громадянам для отримання адмінпослуги зреєстрації в Держреєстрі фізичних осіб слід надати паспорт, посвідку напостійне або тимчасове проживання в Україні та засвідчений в установленомузаконодавством порядку їхній переклад українською мовою (після пред’явлення повертається)і копію такого перекладу (крім осіб, які мають посвідки на постійне проживанняабо посвідки на тимчасове проживання в Україні).

Нагадаємо, реєстраційний номер облікової карткинеобхідний громадянам для влаштування на роботу, ведення бізнесу, відкриттярахунку в банку, здійснення фінансових операцій, при оформленні податковоїзнижки, спадщини, соціальних виплат та в інших випадках.

Крім того, він є обов'язковим для використанняпідприємствами, установами, організаціями всіх форм власності, включаючиустанови Національного банку України, комерційні банки та іншіфінансово-кредитні установи в разі виплати доходів, з яких утримуються податкита інші обов'язкові платежі, укладення цивільно-правових угод, предметом яких єоб'єкти оподаткування та щодо яких виникають обов'язки сплати платежів.

 

Затверджено новий Державний реєстр РРО

Державною фіскальноюслужбою наказом від 04.01.2019 року № 8 затверджено  новий Державний реєстр реєстраторів розрахунковихоперацій.

У новому Державному реєстрі міститься:

-94 моделей РРО,дозволених до первинної реєстрації,

- та77 моделей РРО,первинна реєстрація яких заборонена.

Також визначено перелік із 7 моделей РРО, виключених з Державного реєстру в2016-2018 роках, експлуатація яких не дозволяється.

Державний реєстр РРО розміщенона офіційномувеб-порталі ДФС: 

http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/320822.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь