Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Передача земельних ділянок сільськогосподарського призначення з державної власності у комунальну власність Новоуспенівської ОТГ

Дата: 25.12.2018 20:20
Кількість переглядів: 349

 Фото без опису

     22 грудня 2018 року в м. Запоріжжя в Головному управлінні Держгеокадастру у Запорізькій області відбулась урочиста процедура передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення з державної власності у комунальну власність  об`єднаних територіальних громад Запорізької області. Процедуру передачі землі громадам здійснило Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області разом з Міністерством Агропромислового комплексу України  за участю  Прем’єр - міністра України Володимира Гройсмана в онлайн режимі.

       До Новоуспенівської громади передано земельні ділянки площею 3128,17 га. Згідно процедури передачі акт приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної в комунальну власність підписали: від Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області – Т.Тітова від Новоуспенівської  об’єднаної територіальної громади –  сільський голова  І. Сеник.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь