Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Святкування міжнародного Дня людей похилого віку у Новоуспенівській ОТГ

Дата: 03.10.2018 09:36
Кількість переглядів: 326

  Фото без опису

 

        Міжнародний день літніх людей - це свято, яке було організовано на захист прав людей похилого віку, щоб нагадувати суспільству про їх важливу роль і про те, що вони потребують нашої допомоги. Міжнародний день літніх людей щорічно відзначається 1 жовтня. Звичайно, в це свято діти і онуки вітають своїх родичів.                                                                                                                     

         Ось і в нашій, новоствореній Новоуспенівській громаді, цього року було вирішено провести «осінні посиденьки» для жителів похилого віку нашої громади. Такі заходи пройшли у с.Веселе, с.Новоуспенівка, селищі Таврія.  1 жовтня 2018 року  жителю  с. Новоуспенівка  Чернявському Миколі Івановичу виповнилося 80 років. Від себе особисто і від усіх присутніх сільський голова Сеник Іван  вручив ювіляру символічний подарунок, а дочка Цвіліховська І.М. з нагоди Дня народження батька пригостила односельців сел Новоуспенівка та Новоіванівка, присутніх на зустрічі,  смачними тортами.

Затишна атмосфера, святковий стіл та пісні під баян дали можливість усім присутнім забути на деякий час про свій вік, хвороби та проблеми,  зануритися у світ спогадів, яскравих почуттів та згадати молодість.

Вірші, пісні, спогади…. Непомітно промайнули години. За цей час не раз на очах гостей блищали сльози, серце щеміло від побачених фотографій  і душа раділа добре знайомим мелодіям.

 Сподіваємось, що для людей «золотого» віку ця зустріч була не марною і безліч їх ще попереду!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь