Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Вересня, 2021 р., 16:16
Сьогодні, 13 вересня 2021 року, в Новоуспенівській сільській раді за участі фасилітатора воркшопу інженера Порозуміння з міста Бердянськ Евгена Кавуна, секретаря сільської ради Зої Кас`янової, в рамках проєкту «Діалог задля вирішення конфліктів»,  для працівників Новоуспенівської громади було організовано та проведено  воркшоп з кризових комунікацій на тему «Врегулювання конфліктів за принципами інженерії порозуміння».   Під час діалогу було обговорено питання, які загострюють та вирішують конфлікти. По закінченню учасники воркшопу отримали сертифікати участі.   
10 Вересня, 2021 р., 14:52
Сьогодні, 10 вересня 2021 року, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Новоуспенівської сільської ради Лисенко Ольга Миколаївна разом з представниками ветеранської організації з території громади взяли участь у зборах Мелітопольської районної організації ветеранів війни, праці та дітей війни. Під час зустрічі було обговорено низку важливих питань. 
09 Вересня, 2021 р., 13:49
9 вересня 2021р. заступник сільського голови Гонтаренко Н.А. та поліцейський офіцер громади Ковальов М.А. прийняли участь в робочій нараді  з керівництвом ГУНП в Запорізькій області за участю очільників громад та поліцейських офіцерів громад. В ході наради було розглянуто "плюси" та "мінуси" в роботі офіцера громади, наголошено на подальшу співпрацю керівництва громади та поліцейського офіцера громади.
09 Вересня, 2021 р., 11:35
                                                            
15 Липня, 2021 р., 15:57
                                               Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації інформує про проведення на території Запорізької області Всеукраїнського турніру з футболу у форматі 8х8.        Орієнтовна дата початку турніру 7 серпня  2021 року. Реєстрація команд доступна до 30.07.2021 року.                                                                            Переможець Запорізького обласного етапу отримає 75, 000 тис.грн. нагороди та представлятиме область у фіналі, який відбудеться у м.Київ на стадіоні НСК Олімпійський, що дасть змогу поборотися за найголовніший приз - 500, 000 тис. грн.                                                                        Матчі обласного етапу будуть проводитись на майданчиках із зручним покриттям у м.Запоріжжя (ДЮСШ "Металург" та інші). Кожна команда зіграє  на груповому етапі 9 матчів. Для всіх команд буде відзнята індивідуальна відеопрезентація. Для реєстрації на участь у турнірі та інших питань звертайтесь до менеджера "Аматор Спорт" за телефоном - 0 (800) 30 88 78. управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької ОДА       

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь