Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мешканці Костянтинівської ОТГ отримали консультативну допомогу при заповненні щорічної декларації та дізналися про особливості використання РРО

Дата: 09.02.2022 08:33
Кількість переглядів: 108

            З початку 2022 року фахівцями Головного управління ДПС у Запорізькій області проводиться  роз’яснювальна робота щодо декларування громадянами доходів за 2021 рік.

            Так, працівники Мелітопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області зустрілися з мешканцями Костянтинівської ОТГ Мелітопольського району з метою надання консультативної допомоги при заповненні декларацій про отримані доходи за минулий рік та роз’яснень щодо особливостей застосування РРО /програмних РРО.  

В ході зустрічі декларанти дізналися хто, за яких умов та в який термін має подавати податкову декларацію. Вони отримали роз’яснення про способи подання звітності, переваги подання декларації в електронному вигляді, граничні строки сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору. Бажаючі мали можливість отримати консультативну допомогу при заповненні декларації та подати її до податкової служби одразу після заповнення.

Також співробітники Головного управління ДПС у Запорізькій області відповідали на питання, які турбують костянтинівців, а саме: щодо фіскалізації діяльності на спрощеній системи, реєстрації та використання РРО /ПРРО, ведення обліку товарних запасів, особливостей одноразового декларування активів фізичних осіб та щодо впровадження мінімального податкового зобов’язання  відповідно до Закону України від 30.11.2021 №1914.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь