Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

НЕМАЄ ЖОДНИХ ОБМЕЖЕНЬ ЩОДО ВІКУ ТА КАТЕГОРІЙ НАСЕЛЕННЯ, ЯКІ ХОЧУТЬ ЗРОБИТИ БУСТЕРНУ ДОЗУ

Дата: 18.01.2022 10:00
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Під керівництвом голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха пройшла нарада з керівниками структурних підрозділів. На нараді директор Департаменту охорони здоров’я Олексій Кулинич розповів про стан захворюваності та вакцинації у регіоні.

Так, наразі в області зафіксовано 183877 лабораторно підтверджених випадків, в тому числі 11698 – серед дітей (за добу –0),  6363 серед медичних працівників (за добу – 0),  809 серед працівників освіти – (за добу - 0). Всього летальних випадків зареєстровано – 5432 (за добу- 4).  Всього одужало – 177229 осіб (за добу – 0). Продовжують лікуватись – 1213 жителів регіону.

Наразі в Запорізькій області загальна зайнятість ковідних ліжок становить 12%. Також продовжується робота по забезпеченню киснем лікарень.

Окрім цього, в області активно триває вакцинальна кампанія. За вихідні в області вакцинувалися 2476 осіб. Олексій Кулинич нагадав, що наразі вже є можливість щепитися бустерною дозою. Нею щеплюються через 6 місяців після двух основних доз (взагалі можна робити щеплення від 6 до 9 місяців після основних). Директор Департаменту також підкреслив, що немає жодних обмежень щодо віку та категорій населення, які хочуть зробити бустерну дозу.

Згідно з даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 17 січня 2022 року, Запорізька область знаходиться у жовтій зоні епіднебезпеки, 2 області (Івано-Франківська, та Сумська) у помаранчевій зоні. У червоній зоні наразі не знаходиться жодна область.

 

Департамент культури та інформаційної політики 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь