Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Відновлення та локалізація миру через призму порядку денного "Жінки, мир, безпека?

Дата: 01.10.2021 13:00
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

 

29 вересня 2021 року відбулась міжнародна конференція з питань реалізації резолюції Ради Безпеки ООН 1325 „Жінки, мир, безпека?, в якій взяли участь понад 100 представників та представниць центральних та місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, організацій громадянського суспільства з України, Грузії, Молдови, агентств ООН та міжнародних партнерів, жіночих груп самодопомоги постраждалим від конфлікту Донецької, Луганської та Запорізької областей.

У заході також взяла участь Агнешка-Фал Дутра Сантос – директорка програми Глобальної мережі жінок-миротворців, яка координує діяльність з впровадження порядку денного „Жінки, мир, безпека? у країнах Східної Європи та на Південному Кавказі.

Заступниця Міністра з питань європейської інтеграції Ольга Ревук акцентувала увагу на питаннях проведення моніторингу реалізації Національного плану дій, як одного із найбільш ефективних інструментів оцінювання змін, що відбулися.

Зокрема, інтегрованим показником, що буде свідчити про успішність документу в цілому стане місце України в Індексі ООН із становища жінок, миру і безпеки. На сьогодні Україна посідає 105 місце із 167 країн світу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь