Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Гуляй, село!

Дата: 23.08.2021 08:15
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

«Гуляй, село»
20 серпня яскравим дійством стало святкування Дня села Таврія. До цього свята з року в рік тут підходять креативно, тож нічого дивуватися що й цього року на урочистості й веселощі завітали жителі з усього села.
   Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості – Голова Новоуспенівської сільської ради Іван Сеник, директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Юлія Долгополова.
   В цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей біля Будинку культури. На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. Розваг вистачало для кожного, адже упродовж дня були розміщені різні локації – надувна гірка, батут для дітей (дякуючи директору ДПДГ «Таврія» Журавльову В.А., у маленьких таврічан була можливість безкоштовно досхочу настибатись). Директором БК Лапицькою Д.О., був організований та проведений квест «У пошуках солодкого скарбу». А ввечері на ароматний плов від жителів Гавриленко В. та Новак Ф. поз‘їзжались, навіть, із сусідніх сіл. (дякуємо старості села Осмоловській О.С. та представнику ТОВ «Батьківщина» Фролкову В.А., за необхідні інгрідієнти, аби плов вийшов на славу). А щоб апетитніше смакувалась каша, потурбувались Дук С. та Яременко К., які закупили напої. Та вже о 18:00 всіх таврічан та гостей чекали в холі будинку культури аматори нашого села – колективи «Таврденс» (молодь Таврії) та «Дамочки»( Чумак К., Марченко А.,  робітниці КДНЗ «Орлятко» - Кутенкова О., Тітова О., Носулько А., Тітова Л.), які підготували святковий концерт присвячений Дню села та 30 річниці Незалежності України.  
   Голова Новоуспенівської громади Іван Сеник, який завітав на свято, щиро привітав усіх присутніх, а також нагородив подяками та грамотами тих жителів села, які ніколи не стоять осторонь, завжди підтримують фінансово та фізично будь-який захід в Таврії.
З вітальним словом зверталась до присутніх і староста села Ольга Осмоловська.
Аматори сцени продемонстрували неймовірний концерт. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, танці, з щирими привітаннями звертались до присутніх.
   Цікава феєрія, організована в громаді з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів для мешканців та гостей Таврії.

По завершенню концерту, всі приготували свої лотерейні квитки, адже розпочалась лотерея. Серед призів були – простирадло, рушник, посуд, шампанське…
Та вже із піднятим настроєм, продовжили свято – гучними танцями під живий супровід чудових голосів – колишньої жительки села  Валентини Демиденко та відмінного саксофоніста Веселівщини – Сергія Яременко.
За можливість відпочити під живий звук подяка В.А.Фролкову,який сплатив послугу музикантів. 
Кульмінацією вечора став  подарунок від  директора ДПДГ "Таврія" В. А. Журавльова - феєрверк. 
На цій феєричній ноті, святкування було завершеним.
День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями й славною історією. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини.
   Отож, залишається побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.
                                       Директор БК с.Таврія
                                                Дар’я Лапицька



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь