Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Таланти нашого краю!

Дата: 20.08.2021 12:24
Кількість переглядів: 410

Фото без опису

Протягом січня – липня 2021 року в Запорізькій області проходив обласний огляд колективів художньої самодіяльності та майстрів народного мистецтва, присвячений 25-й річниці прийняття Конституції України та 30-й річниці незалежності України. В огляді взяли участь та представили художньо – мистецькі надбання близько 1000 творчих колективів та понад 600 народних умільців закладів культури 47 територіальних громад нашого регіону. Серед них і Новоуспенівська територіальна громада, яка вітала всіх мешканців та гостей області 22 червня на базі КЗ «Центр культури та дозвілля» у с. Новоуспенівка.

На достойному рівні були представлені номери: Матвіївського сільського будинку культури (керівник Брусенська З.М.), колективів «Рябинушка», «Добрий настрій», «Барбарики»; Веселівського сільського клубу (керівник Манойленко В.Г.), колективів «Яблунька» та «Сонечко»; Таврійського сільського будинку культури (керівник Лапицька Д.О.), колективів «Таврденс» та «Дамочки»; Запорізької філії Центру культури ( керівник Сеник Т.Ф.), колектив «Зоряночка»; Центру культури та дозвілля, колективів «Браво» та «Грація» (керівник Шевчук О.Г.), а також колектив «Веснянка» (керівник Ярош О.М.).

Майстрині громади створили неабияку святкову та радісну атмосферу у фойє закладу, де були представлені більше сотні робіт декоративно – ужиткового мистецтва у різноманітній техніці виконання. Нашими «золотими руками» на виставці були: Мудриченко К., Єрмоленко С., Колеснік Н., Токар Л. (с.Запоріжжя); Савранська Т., Малокурбанова Е. (с. Новоуспенівка); Носенко Р.(с. Новоіванівка); Калько О., Данілова О. (с. Веселе); Шаліна О., Новіцька Л. (с.Матвіївка) та інші.

Дякуємо всім нашим учасникам обласного огляду за вашу творчість та індивідуальність, за ваше вміння нести людям красу та естетичне задоволення. Бажаємо вам творчого натхнення та наснаги, нехай ваші мрії збуваються, а небо буде мирним над головою.

КЗ «Центр культури та дозвілля»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь