Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Про підсумки оздоровлення за кошти місцевого бюджету у 2021 році

Дата: 06.08.2021 09:04
Кількість переглядів: 421

На виконання програми Новоуспенівської сільської територіальної громади «Оздоровлення та відпочинок дітей» на 2021 рік затвердженої рішенням Новоуспенівської сільської ради від 23.12.2020 № 9  (далі – Програма) для дітей пільгової категорії, що проживають на території Новоуспенівської ТГ виділено 30 тис. грн з місцевого бюджету на придбання путівок для оздоровлення та відпочинку дітей


Відповідно до Програми ці кошти направлені на часткову оплату у розмірі 70% від вартості путівки. 30% вартості оплачуються батьки або законні представники дитини.


З метою забезпечення належного рівня  проведення оздоровчої кампанії 2021 року дітей пільгових категорій віком від 7 до 18 років, які потребують оздоровлення та відпочинку згідно із Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», 05.07.2021 було опубліковано статтю щодо можливості скористатися отримання путівки до дитячих стаціонарних закладів відпочинку.


Відділом соціального захисту Новоуспенівської сільської ради проведено аналіз цінової політики, вивчено відгуки дітей з минулорічного відпочинку,  та за результатами дій прийнято рішення про придбання путівок на відпочинок та оздоровлення у ДЗОВ «Сонячний» м.Бердянськ.


Вартість ліжко-дня в ДЗОВ «Сонячний» у 2021 році становить 510 грн. Тривалість путівки – 14 календарних днів.

Загальна вартість путівки: 7140 грн, з них (70%) 4998 грн сплачується за рахунок коштів місцевого бюджету за 1 дитину, а за рахунок батьків (30%) – 2142 грн.

Початок зміни: 20.07.2021.Придбано 6 путівок.


Рішенням Новоуспенівської сільської ради від 23.12.2020 № 10 затверджено Порядок направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів місцевого бюджету Новоуспенівської сільської ради Веселівського району Запорізької області, згідно якої здійснювався підбір та направлення дітей.


Спільно з відділом освіти, молоді та спорту та відділом із соціальної роботи було оголошено через керівників начальних закладів та фахівців із соціальної роботи, на сайті громади, про можливість отримання путівки та перелік пільгових категорій, відповідно до першочерговості порядку.



Зазначені путівки використано: 1 дитиною особи, визнаної учасником бойових дій, 2 дитини працівників соціальної сфери села, 3 дітьми учасниками творчих колективів та спортивних команд. По територіальному розмішенню: 2 дитини з с.Новоуспенівка, 1 дитина з с.Запоріжжя, 3 дитини з с.Таврія

Станом на 03.08.2020 діти повернулися з закладу та дуже задоволені відпочинком. 


На сьогодні відділ соціального захисту забезпечує організацію оздоровлення за кошти державного бюджету (нагадаємо, що на територію виділено 1 путівку до ДЗОВ «Молода гвардія» на VІІ зміну з 07.08.2020 до 27.08.2020 включно). Отримано заяву та пакет документів від батьків багатодітної дитини пільгової категорії, що визначена першочерговою відповідно до внесених даних до бази ДЗОВ. 



Для того, щоб ОТРИМАТИ ПУТІВКУ В МАЙБУТНЬОМУ, батькам або іншим законним представникам таких дітей пільгових категорій необхідно звернутись до відділу соціального захисту Новоуспенівської сільської об’єднаної територіальної громади та надати документ, який посвідчує особу дитини (свідоцтво про народження або паспорт громадянина України), а також документи, які підтверджують належність дитини до пільгової категорії, для внесення та формування бази даних для оздоровлення дітей пільгових категорій.

 

За більш детальною інформацією щодо умов та переліку необхідних документів для отримання пільгових путівок на оздоровлення та відпочинок дітей батькам та особам, що їх заміщують, необхідно звернутись до відділу соціального захисту  Новоуспенівської сільської ради за адресою та за телефоном:

    с. Новоуспенівка, вул. Шевченка, 19, І поверх, кабінет №6 або за тел. 098 101 3995 Світлана Назарчук

 

Відділ соціального захисту Новоуспенівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь