Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Благодійна гуманітарна допомога від ХЦПЄ «Жива віра»

Дата: 05.07.2021 13:51
Кількість переглядів: 658

   Завдяки співпраці КУ «ЦНСП» Новоуспенівської сільської ради з релігійною громадою християнської церкви повного Євангелія «Жива віра» в черговий раз отримано благодійну гуманітарну допомогу для підтримки незахищених верств населення.

    Нещодавно нам надано обладнання для осіб з інвалідністю, засоби реабілітації ( стільці з регулюванням, ходунки, милиці), засоби  для догляду за хворими: стільці для купання, ковдри, подушки проти пролежнів, простирадла непромокаючі.

   Висловлюємо слова вдячності релігійній громаді Християнської церкви повного Євангелія "Жива віра" смт. Веселе, зокрема  Пастору церкви "Жива віра" Папазяну С.О. за надану допомогу та постійну підтримку незахищених верств населення нашої громади. Завдяки цій допомозі комунальна установа тепер може надавати у користування вищевказане обладнання тим категоріям населення, які потрапили у складні життєві обставини, а саме мають проблеми із здоров?ям і  потребують сторонньої допомоги по догляду.

Соціальна робота з незахищеними верствами населення громади є і буде одним із пріоритетних напрямків діяльності Новоуспенівської територіальної громади, і безпосередньо діяльності комунальної установи «Центр надання соціальних послуг».  Співпраця з благодійними фондами сприятиме цьому.

На сьогодні ми пропонуємо тим категорім населення громади, які втратили працездатність та мають проблеми з пересуванням, засоби реабілітації та обладнання для догляду за важкохворими для постійного та тимчасового користування.

Звертайтесь до працівників КУ «ЦНСП» НСР.

Адреса комунальної установи:  с.Новоуспенівка, вул. Шевченка, 19

Контактний телефон 0989581312

 

 

Директор  КУ «Центр надання соціальних послуг»  Ричкіна О.О.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь