Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Результати проведення 04.06.2021 виїзного прийому уповноваженою особою з прийому документів для отримання АПСХ в Запорізький старостинський округ

Дата: 04.06.2021 16:00
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

В зв'язку зі змінами в Положенні про порядок призначення житлових субсидій, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива” внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 р. № 505, з метою зниження осціальної напруги, дотримання карантинних заходів відділом соціального захисту Новоуспенівської сільської ради здійснено виїзний прийом в Запорізький старотинський округ.


За попереднім записом громадян, які бажають оформити субсидію, уповноваженою особою з прийому документів на оформлення адміністартивних послуг соціального характеру здійснено 04.06.2021 прийоми на території Запорізького старостинського округу.


За результатами прийому звернулося 28 громадян, надано допомогу в оформленні пакету документів для отримання субсидій 17 громадянам та 11 консультацій для подальшого оформлення субсидії та зібрання необхідного пакету документів. 


Вдячні старості Запорізького старостинського округу за допомогу та співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь