Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Про придбання спецавтомобілів для людей з інвалідністю

Дата: 22.03.2021 14:50
Кількість переглядів: 138

У 2021 році для придбання спецавтомобілів для людей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, передбачено 30 млн грн

?? ЗАЯВИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 1 КВІТНЯ 2021 РОКУ!

???? Міністерством соціальної політики України до 1 квітня 2021 року здійснюється прийом заяв щодо придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, від виконавчих органів міських рад (міст з чисельністю населення до 50 тис. осіб), сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад, державних центрів комплексної реабілітації для осіб (дітей) з інвалідністю, що належать до сфери управління Міністерства.

?? Заяви для придбання спеціальних автомобілів подаються з відповідним пакетом документів (перелік необхідних документів розміщено на веб-сайті Мінсоцполітики: https://www.msp.gov.ua/.../programa-pridbannya-specialno...).

Законом України „Про Державний бюджет України на 2021 рік” на закупівлю спецавтомобілів для людей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, затверджені видатки у розмірі 30 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь