Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Центр допомоги ветеранам АТО 

Дата: 08.02.2021 11:31
Кількість переглядів: 148

Центр допомоги ветеранам АТО 

На виконання Указу Президента України № 150 розпорядженням голови обласної державної адміністрації в жовтні створено Центр допомоги учасникам антитерористичної операції (положення про центр).

Опікуватися Центром будуть шість підрозділів облдержадміністрації: департаменти соцзахисту населення, охорони здоров’я, освіти та науки, управління з питань внутрішньої політики, юридичний відділ і відділ по роботі зі зверненнями громадян. Крім того, до надання допомоги бійцям буде залучено волонтерів, у рамках Центру працюватиме вже існуюча «гаряча» волонтерська лінія. 

Забезпечено широке інформування волонтерської спільноти щодо залучення її представників до діяльності Центру. Кандидатури волонтерів, які виявили бажання працювати в Центрі, погоджені волонтерським комітетом та представлені на затвердження голові облдержадміністрації.

Наразі в центрі працюють фахівці  від департаментів соціального захисту і охорони здоров’я.  

Остаточний формат роботи Центру та його штат будуть узгоджені найближчим часом. Проте вже прийнято принципове рішення, що він працюватиме за принципом єдиного вікна. Таким чином учасники АТО зможуть в одному місці отримати консультації та допомогу з різних нагальних питань, насамперед, соціального захисту та реабілітації.

Центр працює з 8.00 до 17.00. тел. 236 25 25


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь