Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ПОРАДИ БАТЬКАМ

Дата: 26.02.2021 14:32
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Україною прокотилася хвиля дитячих самогубств. Неповнолітні вистрибували з вікон багатоповерхівок і випробовували на собі дію ліків. Поки триває слідство і поліція встановлює мотиви вчинків, громадськість висуває свої версії, що могло підштовхнути підлітків скоїти суїцид. Є підстави вважати, що дитячі самогубства пов'язані з «іграми» в соціальних мережах.

Небезпека в Інтернеті більша, ніж здається. Діти можуть не розуміти наслідків своїх дій, можуть вважати розвагою те, що призводить до катастрофічних наслідків. Шановні батьки, поговоріть зі своїми дітьми про небезпеку онлайн! Нагадайте про важливі правила користування Інтернетом і соціальними мережами.

Фото без опису

 

Останнім часом в соціальних мережах почастішали випадки закликів до небезпечних ігор для дітей. Багато підлітків вже постраждали від суворих умов гри, челенджів та відео, які вони переглядають. Щоб бути ближче до дитини, підвищуйте власну комп'ютерну та інтернет-обізнаність, опановуйте Інтернет разом із дитиною, станьте другом дитині у соціальній мережі, попросіть близьких знайомих зробити це, встановіть «Батьківський контроль», створіть територію безпечного Інтернету.

Фото без опису

Батьки, будьте пильними до дозвілля своїх дітей! Спостерігайте, чи спить дитина вночі, з ким переписується в мережі, звертайте увагу на малюнки та записи дитини, проглядайте акаунти і сторінки у соцмережах разом із нею.

Фото без опису

В Інтернеті дійсно можна зустріти багато суб’єктів з недобрими намірами, але це не є приводом для того, щоб відмовитися  від користування мережею. Дотримуйтесь цих простих правил, і ви будете впевнені, що з вашими дітьми буде все гаразд.

 

Начальник ССД       Пісклова Н.О.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь