Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ДО УВАГИ ПОТЕНЦІЙНИХ ОТРИМУВАЧІВ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Дата: 24.02.2021 10:30
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Відповідно до пункту 21 постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587 «Про організацію надання соціальних послуг» органи місцевого самоврядування мають право приймати рішення про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів іншим категоріям осіб, ніж зазначені частиною другою статті 28 Закону України “Про соціальні послуги” .

 

Для цього місцевий орган виконавчої влади або орган місцевого самоврядування приймає рішення (видає розпорядження) про перелік послуг, що надаються за рахунок бюджетних коштів, та/або звільнення окремих категорій осіб від плати за надання соціальних послуг.

 

Враховуючи вищезазначене, виконавчим комітетом Новоуспенівської сільської ради від 23.02.2021 № 38 прийнято рішення про надання соціальних послуг «ДОГЛЯД ВДОМА», «СОЦІАЛЬНА АДАПТАЦІЯ», «СОЦІАЛЬНА ПРОФІЛАКТИКА», «СОЦІАЛЬНИЙ СУПРОВІД», «КОНСУЛЬТУВАННЯ», «ІНФОРМУВАННЯ», з 25.02.2021 по 30.06.2021 включно, комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Новоуспенівської сільської ради ЗА РАХУНОК БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ особам/ сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах та проживають/перебувають на території Новоуспенівської сільської ради (додається).

Фото без опису

Нагадуємо, що згідно з частиною другою статті 28 Закону України “Про соціальні послуги”, незалежно від доходу всім громадянам надаються безкоштовно такі соціальні послуги: ІНФОРМУВАННЯ, КОНСУЛЬТУВАННЯ, НАДАННЯ ПРИТУЛКУ, ПРЕДСТАВНИЦТВА ІНТЕРЕСІВ, ПЕРЕКЛАДУ ЖЕСТОВОЮ МОВОЮ, А ТАКОЖ СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ, ЩО НАДАЮТЬСЯ ЕКСТРЕНО (КРИЗОВО).

 

Для ознайомлення з коротким описом послуг, категоріями потенційних отримувачів, термінами та місцем надання, перейдіть за посиланням .

 

З метою отримання вищезазначених соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів, просимо Вас звертатися до Відділу соціального захисту Новоуспенівської сільської ради за адресою: с.Новоуспенівка, вул. Шевченка, 19, 1 поверх (уповноважена особа – Гороховець Валентина Володимирівна) з заявою (бланк заяви)   та документами згідно з пунктом 28 Порядку:

1) копія паспорта громадянина України або іншого документа, що посвідчує особу, яка потребує надання соціальних послуг;

2) реєстраційний номер облікової картки платника податків;

3) копія довідки до акта огляду медико-соціальною експертною комісією за формою, затвердженою МОЗ (для осіб з інвалідністю);

4) медичний висновок про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі.

 

 

Відділ соціального захисту Новоуспенівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь