Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Патронат швидка сімейна допомога "Шукаємо професійних батьків"

Дата: 08.12.2020 11:00
Кількість переглядів: 169

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка.

Якщо Ви маєте досвід виховання власних, уже повнолітніх дітей, проживаєте на спільній житловій площі в територіальній громаді с.Новоуспенівка, маєте час і любите працювати з дітьми, пропонуємо нову роботу – сімейний патронат.

Перевага сімейного патронату в тому, що він спрямований на захист дітей, які ще статусу сироти чи дитини позбавленої батьківського піклування не мають. Тобто тут працюють на випередження, щоб дитина такий статус і не отримала ніколи. Ще одна перевага цього проекту у тому, що він мобільний: протягом доби можна влаштувати дитину в сім’ю.

Патронатний вихователь – це спеціально підготовлений працівник, який на договірній основі  здійснює догляд, виховання дітей, тимчасово влаштованих у патронатну сім’ю, та несе відповідальність за їх життя та стан здоров’я.

Сім’я патронатного вихователя – це родина, в якій один із її членів, на професійній основі, виконує обов’язки патронатного вихователя. 

Патронатними вихователями можуть бути громадяни України віком від 35 до 60 років (для жінки) і від 35 до 65 років (для чоловіка); проживають на спільній житловій площі; мають позитивний досвід виховання дітей; одна (один) з яких виконання обов’язків патронатного вихователя не поєднує з іншою трудовою діяльністю; пройшли курси спеціальної підготовки; відповідають іншим вимогам, визначеним у чинному законодавстві.

Якщо Ви небайдужі та маєте бажання створити патронатну родину, звертайтеся до Новоуспенівської сільської ради, що знаходяться за адресою: 

с.Новоуспенівка, вул.Шевченка, 9

 ел.адреса: socrabota_otg@ ukr.net

Графік роботи: з понеділка по четвер з 8:00 год. до 17:00 год., в п’ятницю з 8:00 год. до 16:00 год., перерва з 12:00 год. до 13:00 год.

 

                                 ЧЕКАЄМО НА ВАС!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь