Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ЩОРІЧНОЇ ВСЕСВІТНЬОЇ КАМПАНІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Дата: 25.11.2020 11:00
Кількість переглядів: 205

 

У період з 25 листопада по 10 грудня в Україні проводиться щорічна Всесвітня акція «16 днів проти насильств», яка з 1991 року офіційно підтримується міжнародною спільнотою.

У 1999 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Щороку в цей день у різних країнах по всьому світу розпочинається акція “16 днів проти насильства”.

Основне завдання цієї акції - привернути увагу спільноти до двох актуальних проблем – запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ і громадських організацій задля об’єднання зусиль заради захисту прав людини.

Акція “16 днів проти насильства” — це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.

Мета кампанії – привернення уваги громадськості до проблем гендернозумовленого насильства.

Подібні масштабні проблеми можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує.

Запрошуємо долучитися до кампанії шляхом встановлення помаранчевого підсвітлення на будівлі різних форм власності.

 

Відділ соціального захисту Новоуспенівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь