Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ПРО ОЗДОРОВЧУ КАМПАНІЮ ЗА КОШТИ З ДЕРЖАВНОГО, ОБЛАСНОГО, МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТІВ

Дата: 05.08.2020 10:00
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Відповідно до наказу Департаменту соціального захисту населення від 03.08.2020 №103 «Про загальний розподіл путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку», керуючись протоколом №15 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 31.07.2020 розпочинається оздоровча кампанія в таких дитячих закладах: ТОВ «Дитячий оздоровчий комплекс «Енергодар», дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Лазурна радуга», ТОВ «Еліна плюс» та ТОВ «Меотіда ЛТД».

На оздоровлення пільгових категорій дітей передбачені кошти з державного, обласного та місцевого бюджетів

Для дітей пільгової категорії, що проживають на території Новоуспенівської ОТГ виділено згідно з розподілом 2 путівки за кошти обласного бюджету, 2 путівки за кошти державного бюджету та 30 тис. грн з місцевого бюджету (відповідно до місцевої Програми оздоровлення ці кошти направлені на часткову оплату у розмірі 70% від вартості путівки, а 30% оплачуються за кошти батьків).

З метою забезпечення належного рівня  проведення оздоровчої кампанії 2020 року дітей пільгових категорій віком від 7 до 18 років, які потребують оздоровлення та відпочинку згідно із Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», запрошуємо скористатися можливістю і отримати путівку до дитячих стаціонарних закладів відпочинку.

У своїй роботі табори будуть керуватись постановою від 30.07.2020 № 43 Головного державного санітарного лікаря України, у якій визначені тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на період карантину.

Для того, щоб отримати путівку, батькам або іншим законним представникам таких дітей необхідно звернутись до відділу соціального захисту Новоуспенівської сільської об’єднаної територіальної громади та надати документ, який посвідчує особу дитини (свідоцтво про народження або паспорт громадянина України), а також документи, які підтверджують належність дитини до пільгової категорії.

За більш детальною інформацією щодо умов та переліку необхідних документів для отримання пільгових путівок на оздоровлення та відпочинок дітей батькам та особам, що їх заміщують, необхідно звернутись до відділу соціального захисту  Новоуспенівської сільської ради за адресою та за телефонами:

 с. Новоуспенівка, вул. Шевченка, 19   або за тел. 098 101 3995 Світлана Назарчук

 смт Веселе, вул.Пушкіна, 40  каб.№2,  тел.096 452 8931 Валентина Гороховець

Відділ соціального захисту Новоуспенівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь