Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ЛЮДИНА – НЕ ТОВАР!

Дата: 30.07.2020 16:00
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

До Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми в Новоуспенівської сільській об’єднаній територіальній громаді працівниками відділу із соціальної роботи проведено відвідування сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, де проведено бесіди «Як не стати жертвою торгівлі людьми» та розповсюджено інформаційні буклети. Зазначеними заходами охоплено 30 сімей, в яких виховуються 85 дітей.

Також в рамках акції проведено бесіди в сім?ях опікунів (піклувальників) щодо законодавства у сфері  протидії торгівлі людьми, можливостей для реабілітації осіб, постраждалих від торгівлі людьми.

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи в обмежених карантинних умовах на офіційному сайті розміщено статтю «30 ЛИПНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ», де зазначено причини, заходи протидії та контактні номери у разі виникнення зазначеного негативного явища (https://novouspenivska.gromada.org.ua/news/1596053754/).

Метою даних заходів є надання інформації населенню щодо працевлаштування громадян за кордоном та ознайомлення з труднощами, а часом і небезпекою, з якою там можна зустрітися, з поняттям трудової міграції.

В громаді постійно проводиться робота щодо запобігання торгівлі людьми, зокрема, в навчальних закладах відбувались бесіди та лекції на відповідну тематику, діє «гаряча лінія» для надання консультацій постраждалим від насильства за телефоном (061- 36) 76 -5-31,  розміщені інформаційні стенди щодо протидії торгівлі людьми та повідомлення населення про загрози втягнення у торгівлю людьми.

 

Відділ соціального захисту Новоуспенівської сільської ради

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь