Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

«Одна Перемога на всіх» - онлайн-конференція у Таврійській ЗОШ І-ІІ ступенів Новоуспенівської ОТГ до 75 річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 12.05.2020 09:44
Кількість переглядів: 401

Війна… Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України. 75 років минуло з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли гармат на українських землях, прийшов мир, настала тиша, за яку заплачено ціною життя мільйонів українців.

8 та 9 травня 2020 року Україна, разом з усім світом, відзначає День пам'яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ту річницю вигнання нацистів з України.

Пам'ять. Це не просто частина історії. Пам'ять – це наша совість, наш біль, наша гордість. Пам'яті наших дідів та батьків, синів та старших братів, пам'яті вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли! 

8 травня на онлайн-конференції педагог-організатор Д.О.Гнатко розповіла здобувачам освіти про страшні й виснажливі дні, роки для українського народу і тих народів, які боролись проти фашизму, підкріпивши свою розповідь презентацією з фото та відеоматеріалами.

Ми пам'ятаємо, якою страшною трагедією для українців була ІІ світова війна. Ми пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об'єднані нації. Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає.

Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. 

Вічна пам'ять героям! Вічна їм слава!  Слава Україні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь