Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків

Дата: 23.12.2019 09:30
Кількість переглядів: 486

    

  В Матвіївській школі, насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

           День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.

            19 грудня до учнів Матвіївської школи завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя. Ось  і сьогодні директор Матвіївського сільського Будинку Брусенська Зінаїда Миронівна ,  сільський бібліотекар Маслова Зоя Іванівна  вчитель Малихіна Світлана Василівна провели  театралізоване дійство « Миколая свято – несе добра багато.»

                 Діти розповідали вірші, співали пісень, танцювали. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя учні отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість. Також вони з задоволенням смакували солодощами . які підготували  сільський бібліотекар Маслова З.І. та сільський староста Черних Т.В.

      По закінченню свята кожен учень отримав солодкі подарунки  від  старости Черних Тетяни Валентинівни та підприємця Зубової Людмили Миколаївни.

      Свято вдалося на славу, а щасливі дітки побігли до своїх класів, аби знову поринути в світ знань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь