Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Моє рідне село - доброти і любові криниця...

Дата: 11.11.2019 08:38
Кількість переглядів: 531

Фото без опису Святкування Дня села – це гарна традиція, своєрідний підсумок зробленого за рік. 9 листопада 2019 року мешканці селища Таврія Новоуспенівської об`єднаної територіальної громади відсвяткували День села. На святкування зібралось чимало люду.

      В.о.старости Таврійського старостинського округу Осмоловська Ольга Семенівна привітала всіх гостей і присутніх зі святом. Здавна гостей в Україні зустрічають хлібом і сіллю. Ось і цього разу всіх присутніх та гостей пригостили запашним караваєм:

Пахучий хліб - цілющий скарб життя,

Його неперевершена владика.

Він - наша гордість, наше майбуття,

Він  - наша творчість і мета велика.

З вітаннями на свято до таврічан завітали голова громади Сеник Іван Богданович, голова райдержадміністрації  Мігуля Іван Іванович, директор ДПДГ " Таврія" Фролков Володимир Анатолійович. Святковий концерт для гостей та мешканців було організавано за участі працівників дошкільного закладу "Орлятко",  колективів Веселівського сільського клубу:  аматорським вокальним ансамблем "Яблунька", колективом вокального ансамблю "Мрія" під керівництвом Манойленко Василя Григоровича; аматорським колективом Матвіївського сільського будинку культури "Рябінушка" під керівництвом Брусенської Зінаїди Миронівни; сільського бібіліотекаря с-ща Таврія Дук Ольги Миколаївни.  Музичний супровід свята було забезпечено Гнатко Валентином Васильовичем, завідуючим будинком культури с.Новоуспенівка.  Традиційно привітали найстаршу жительку села  Момот Параску Семенівну, якій у цьому році виповнилося 93 роки.  Не забули й про наймолодших жителів села, яких у цьому році народилось аж п`ятеро.  Привітали з виходом на пенсію Ярину Катерину Антонівну, яка працювала кухарем у  дичячому садочку. Грамотами сільського голови було нагороджено: Осмоловську Ольгу Семенівну, за активну життєву позицію,  громадську діяльність,   сумлінне виконання посадових обов’язків,    вміння працювати з людьми і для людей,  вагомий особистий внесок у впорядкування   і процвітання Таврійського старостинського округу; Дук Ольгу Миколаївну та Чумак Катерину Миколаївну, за вагомий особистий внесок у культурний розвиток території селища Таврія, активну життєву позицію, невичерпну енергію; колектив дошкільного закладу "Орлятко",  за особистий внесок у культурний розвиток території Новоуспенівської громади, аматорську діяльність, активну життєву позицію, невичерпну енергію. Подяками сільського голови було відзначено активних мешканців селища. Протягом дня на все село лунали мелодійні пісьні, працювала святкова торгівля, для дітей було облаштовано батути. Відбувся і товариський матч з футболу. Після матчу спортсмеми запросили присутніх скоштувати  болграч.  Не остався осторонь і голова громади, який порадував гостей та присутніх смачною рибною юшкою, яку приготував власноруч. А оскільки для юшки було взято рибку, що була виловлена самим головою громади, який як відомо є завзятим рибалкою, то гадаємо, що уха вдвлася на славу. Веселі українські пісні, запальні танці та дотепний гумор не дали нудьгувати нікому з присутніх. Закінчили свято святковою дискотекою.                        

 Наостанок хочеться подякувати всім,  хто прийняв участь в організації та проведенні свята. Велика подяка  начальнику Веселівського відділення поліції Куцак Віталію Миколайовичу за надання поліцейських патрулів для забезпечення громадського порядку під час святкування днів села в Новоуспенівській громаді.      

День села - мабуть одне з найулюбленіших свят селян, адже це можливість бодай на кілька годин відволіктися від домашніх клопотів, поспілкуватися з односельцями, поділитися враженнями.     В такий день кожен відчуває себе частинкою великої родини. Це свято об’єднує усіх. Кому село дороге, хто в селі народився, живе, працює чи просто приїздить у гості.                                                                        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь