Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Успенівський ярмарок в Новоуспенівській ОТГ

Дата: 17.10.2019 10:00
Кількість переглядів: 941

 

Фото без опису

   14 жовтня 2019 року жителі с.Новоуспенівка Новоуспенівської ОТГ відсвяткували День села - Успенівський ярмарок, на який у цьому році вирішили запросити гостей з усіх сел громади. Гості завітали не з пустими руками, а з короваями, святковою торгівлею та своїми аматорськими хореографічними номерами. Місцеві рибалки пригостили гостей безкоштовною смачною ухою. Протягом дня працювала святкова торгівля та атракціони для дітей. Подяками сільського голови за активну участь у заходах та благоустрої території було нагороджено активних жителів села: Акімову Аліну Сергіївну, Дровнікову Анастасію, Бондарь Віталія Васильовича, Собко Олександра Олександровича, Шепель Ірину Іванівну, Фролова Володимира Сергійовича, Левищенко Аллу Вікторівну, Варенко Галину Вікторівну, Дровнікова Івана Миколайовича, Єсауленко Юлію Віталіївну, Дяченко Любов Григорівну. Голова громади Сеник Іван Богданович з нагоди свята привітав найстаршу жительку села Новоуспенівка Крячун Олександру Іванівну, якій у цьому році виповнилося 96 років. Не забули й про наймолодшу жительку, привітали родину Клюзька Олександра та Юлії з народженням донечки Анни. 

   Оскільки День села Новоуспенівка співпав з Днем українського козацтва, Днем захисника України та Покровою Пресвятої Богородиці то звісно ж згадали і про наших захисників: учасників АТО та воїнів-афганців. Подяками сільського голови за особисту мужність, відвагу, героїзм, високе почуття патріотизму, активну життєву позицію було нагороджено Притуляк Сергія Михайловича, Паламарчук Віктора Володимировича, Петрик Віктора Євгеновича, Злого Максима Васильовича, Бикова Богдана Віталійовича, Бикова Захара Віталійовича, Запоточного Василя Йосиповича, Левищенко Костянтина Володимировича, Кіященко Віталія Юрійовича, Кутєпова Руслана Вікторовича, Дьоміна Сергія Миколайовича, Кучинського Олега Леонідовича, Бакуменко Ігоря Вікторовича, Бакуменко Олександра Миколайовича, Слаба Максима Олексійовича. Хвилиною мовчання було вшановано пам`ять загиблого в зоні АТО  Турковського Сергія. За  особистий внесок у надання  волонтерської допомоги військовослужбовцям, які беруть участь у АТО, активну громадську діяльність та з нагоди святкування Дня села Новоуспенівка подякою сільського голови було нагороджено Рєзнік Інну Володимирівну.

  Велика подяка старостам Матвіївського та Таврійського  старостинських округів, які допомогли в організації свята, організувавши активних жителів території для участі у святі.

  Запальний колектив Матвіївського старостинського округу, колектив гурту "Рябінушка" та аматорський колектив Таврійського старостинського округу подарували гостям свої запальні пісні, частівки та жарти, а також пригостили гостей  смачними  стравами, порадували оформленими ятками.   

  Вокальний ансамбль "Яблунька" с.Веселе також радушно завітав на свято, подарувавши гостям незабутні емоції та враження. 

 Свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що день села – це свято єднання. Саме в такі моменти особливо відчувається любов і гордість за свою малу батьківщину, охоплює відчуття єдиної родини.

   Усі здобутки громади були б неможливими без відданої праці щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів Новоуспенівської громади, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують та зберігають традиції, передають їх у спадок прийдешнім поколінням. Маємо надію, що наша громада й надалі  буде процвітати. Думаємо, що свято вдалося на славу. Отож, залишається побажати Новоуспенівській громаді надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села Новоуспенівка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь