Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

культурно - дозвіллєве життя

25 Червня, 2021 р., 10:38
Сьогодні у Матвіївській сільській бібліотеці пройшла правова година до дня Конституції України "Знання и повага прав людини- шлях до взаєморозуміння", яку провела бібліотекар Зоя Маслова. Зацікавлені мешканці села дізналися коли була підписана конституція, що вона передбачає. 
01 Червня, 2021 р., 17:39
З Днем захисту дітей сьогодні ми, працівники культури Манойленко В. Г. та Іванченко С. М., привітали дітей нашого села Веселе. Учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, одержали призи.  Діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.  Хочеться висловити подяку нашим спонсорам КЗ "Центр культури та дозвілля Новоуспенівської сільської ради" та Новоуспенівськой ТГ, які надали призи та солодощі нашим дітлахам.  Від імені дітей - щиро дякуємо! Завідувач клубу Василь Манойленко та бібліотекар Світлана Іванченко.
01 Червня, 2021 р., 16:13
Відбулося сільське свято до Міжнародного дня захисту дітей під гаслом " У кожної дитини дитини є право". Це не просто свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.
28 Травня, 2021 р., 10:08
Про сприяння у проведенні
17 Травня, 2021 р., 15:16
День пам'яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. Відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь