Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

культурно - дозвіллєве життя

01 Жовтня, 2021 р., 11:51
30.09.2021року в селі Матвіївка Новоуспенівської  ТГ відзначили день поважного віку. Колективи "Рябинушка" та "Добрий настрій" привітали присутніх піснями, розповідали гуморески. Секретар ради Касьянова. З. О. звернулася до гостей з привітальним словом та побажала здоров'я, добра, миру над головою. Чаюванням з солодощами пригощали відвідувачів по завершенню виступу аматорів Матвіївського СБК.
17 Вересня, 2021 р., 15:19
    В Матвіївській ЗОШ з 1998 року почала функціонувати «Світлиця» під керівництвом директора школи Шаліної Валентини Миколаївни. Всі речі були зібрані жителями села Матвіївка.
23 Серпня, 2021 р., 12:00
22 серпня, на передодні святкування дня державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України в Новоуспенівці гучно зустріли ці свята.  Голова сільської ради Сеник Іван Богданович привітав всіх мешканців і гостей та нагородив почесними грамотами тих, хто активно приймає участь у житті села. Це люди, які знають проблеми місцевості і усіма можливими способами стараються їх усунути - це Цвіліховська І.М., Височин М.М., Поліщук Є.В. Усіх присутніх на святі вітали учасники аматорських колективів "Грація", "Браво", "Веснянка" та гості із села Запоріжжя, колектив "Зоряночка".  У розпал святкового концерту голова сільської ради привітав  подарунками ровесників незалежної держави, тих хто народився у 1991 році. Протягом усього святкування малеча розважалася на великій надувній гірці та батуті, усі могли скуштувати шашлик, поп- корн, солодку вату, розливне пиво.  А наші господині Ю.Дундук та Т. Пасічняк пригостили всіх бажаючих смаколиками власного виробництва серед яких справжні українські вергуни, млинці, смачнючий торт та екстравагантна піца. Та все що наїли - швидко зганяли у запальних танцях та конкурсах. Дякує всім мешканцям та гостям с.Новоуспенівка, які допомогли прибрати територію після святкування та занести столи, стільці та звукову апаратуру. Це ще раз доводить - МИ ЄДИНІ! Зі святом вас! З днем незалежності України! КЗ "Центр культури та дозвілля"
23 Серпня, 2021 р., 09:42
Урочистий концерт до дня незалежності України в селі Веселе пройшов у дружній та веселій атмосфері. Вітали мешканців та гостей аматори сільського клубу під керівництвом Манойленко В.Г. . Староста Осмоловська О.С. від щирого серця побажала всім доброго настрою, міцного здоров'я та мирного неба над головою.
23 Серпня, 2021 р., 08:25
20 серпня 2021 року в селі Матвіївка о 10 годині ранку був проведений концерт до 30 Незалежності України. Голова Новоуспенівської О Т Г  Сеник Іван Богданович привітав всіх присутніх зі святом, побажав для всіх здоров'я, миру та злагоди. Черних Татьяна Валентинівна староста села Матвіївка, також привітала всіх зі святом днем 30 річчя Незалежності України. До свята готувались старанно. Бусенська Зінаїда Миронівна, директор Матвіївського будинку культури підготувала святковий концерт,  в якому виступав гурт 'Рябинушка', гурт ' Барбарики', /дитячий вокальний/., та "Добрий настрій".
23 Серпня, 2021 р., 08:15

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь