Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Голова Новоуспенівської громади Сеник Іван прийняв участь у робочому візиті голови обласної державної адміністрації до Веселівського району

Дата: 18.02.2019 12:27
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

13 лютого 2019 року голова облдержадміністрації Костянтин Бриль завітав з робочою поїздкою до Веселівського району та провів зустріч з адміністративно-господарським активом, присвячену соціально-економічному розвитку території. У заході взяли участь голова Новоуспенівської ОТГ Сеник Іван та представники колективу сільської ради.

Костянтин Бриль повідомив, що протягом 2017-2018 років у розвиток Веселівщини обласною владою було інвестовано 22 мільйони 376,2 тисячі гривень коштів обласного бюджету. Завдяки цьому у Веселівському районі повністю або частково вирішено проблемні питання соціально-економічного розвитку району.

- Насамперед хочу подякувати за активну співпрацю всім, хто  докладає зусиль задля розвитку рідного краю та Запорізької області загалом. Зокрема, варто відзначити цілковите порозуміння з депутатами обласної ради від району та народним депутатом України Сергієм Валентировим. Якщо говорити про підтримку Веселівщини обласним бюджетом, то у 2018 році владою області були спрямовані  фінансові витрати на реконструкцію артезіанської свердловини в с. Ясна Поляна Веселівської ОТГ вартістю 1 195,1 тис. грн. Завдяки цьому забезпечено якісне питне водопостачання. Також було завершено проект з підключення артезіанської свердловини в смт. Веселе, який складався з двох етапів. У результаті його реалізації  якісним питним цілодобовим водопостачанням  забезпечено 3600 осіб, - повідомив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

За обласною програмою «Питна вода» реалізововано проекти з капітального ремонту водозабору в с. Матвіївка (1304,5 тис. грн.) та капітального ремонту свердловини №2  в с. Новоіванівка (1395,5 тис. грн.).

 Відповідно до обласної Програми сприяння виконанню депутатських повноважень на потреби місцевих громад було спрямовано 1,4 млн. грн.: 700,00 тис. грн. - на виготовлення проектно-кошторисної документації для 17 соціально важливих проектів новостворених Новоуспенівської та Чкаловської ОТГ у 2017 році;   700 тис. грн. - на придбання легкових автомобілів для сімейних лікарів Корніївської і Зеленогаївської амбулаторій (440 тис. грн.), комп’ютерів і оргтехніки для фельдшерів/сімейних лікарів Чкаловської сільської ради (110 тис.грн.), комп’ютерної техніки для Новоуспенівської сільської ради (150 тис.грн.) у 2018  році.

На ремонт автошляхів на території району було спрямовано 12 645,5 тис. грн. Завдяки цьому виконано ямковий ремонт доріг у с. Добровольчеське - с. Чкалове, с. Чкалове і Корніївка (320,6 тис. грн.); смт Веселе - с. Озерне (965,9 тис. грн.); смт Веселе - смт. Нижні Сірогози (2 553,9 тис. грн.) та проведено капітальний ремонт 4 км автодороги с. Новоуспенівка - с. Братолюбівка (8 805,1 тис. грн.).

Почесною грамотою голови Запорізької обласної адміністрації було нагороджено Осмоловську Ольгу Семенівну - старосту Таврійського старостинського округу та Запоточного Василя Йосиповича - настоятеля храму с.Новоуспенівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь